مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم پیشگیری از دفن مستقیم پسماند را اولویت سازمان دانست و گفت: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها و کیسه‌های خرید است.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پردیسان آنلاین در قم با بیان اینکه تمامی نظریات استفاده در حوزه مدیریت پسماند علمی است، اظهار کرد: مدیریت سو در حوزه مدیریت پسماند، پیامدهای زیست محیطی به‌دنبال داشته و تهدید جدی برای جامعه است.

وی آلودگی زمین، آب، خاک و هوا را از پیامدهای زیست محیطی دانست و افزود: در سال‌های اخیر با مشارکت شهروندان و حمایت مدیران استان، ادارات، مدیران شهر و شورای اسلامی شهر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مدیریت پسماند هستیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با تاکید بر اینکه پیشگیری از دفن مستقیم پسماند اولویت اول سازمان است، تصریح کرد: دفن مستقیم پسماند باعث ایجاد شیرابه، آلودگی آب و خاک و تولید گاز متان می‌شود و پیشگیری از این اقدام اولویت اول سازمان پسماند است.

میر ابراهیمی با اشاره به اینکه هیچ پسماندی به‌صورت مستقیم دفن نمی‌شود، عنوان کرد: در سال‌های اخیر توانستیم تمام پسماندها را در خطوط پردازش فرآوری کرده و مراحل تولید کمپوست را کامل کنیم و با این اقدام درصدی از تولید گاز متان کاهش پیدا کرده و آلودگی آب و خاک در حوزه پسماند نداریم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم در خصوص کیسه‌ها نایلون‌های خرید عنوان کرد: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها است.

میر ابراهیمی ادامه داد: در شهرقم باید فرهنگ‌سازی شود تا یک مدیریت فروشگاه از باب احترام تعداد کیسه بیشتری را در میان مشتریان و مصرف کنندگان قرار ندهد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ قوانین و در راستای پایدار شدن قوانین در شهرها و کشورمان باید کیسه‌های خرید را حذف کنیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با اشاره به اقدام مثبت سازمان پسماند شهرداری قم گفت: توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در میان شهروندانی که در امر تفکیک از مبدا مشارکت فعالی دارند، یکی از اقدام‌های مثبت سازمان پسماند شهرداری قم است.