شهردار تبریز از طراحی و اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی به طول ۲۰ هزار و ۴۰۱ متر خبر داد و گفت: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

به گزارش پردیسان آنلاین از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال جاری اظهار کرد: ۲۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی سال جاری است که از این اعتبار عمرانی، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های مسیرگشایی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های مسیر گشایی در نقاط مختلف شهر، به خصوص مناطق کم‌برخوردار افزود: طی دو سال گذشته بیشترین تمرکز شهرداری تبریز احصا و تکمیل پروژه‌های مسیرگشایی مصوب در بودجه سال‌های گذشته بود که در این راستا ۳۱ رشته مسیرگشایی طراحی شده که برخی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده است و طرح‌های باقی‌مانده نیز طبق زمانبندی اجرا خواهد شد.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: از ۳۱ پروژه مسیرگشایی شهرداری تبریز در نقاط مختلف شهر ۱۳ پروژه تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ۱۸ پروژه مسیرگشایی نیز در دست اجرا است.

هوشیار با اشاره به اجرای فاز اول بزرگترین مسیرگشایی شهر تحت عنوان نجات تبریز تصریح کرد: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیر گشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

وی تسهیل تردد شهروندان و ایجاد مسیر دسترسی برای نیروهای امدادی همچون اورژانس و آتش‌نشانی در بافت فرسوده را بخش دیگری از اهداف اجرای پروژه‌های مسیرگشایی دانست و تاکید کرد: در کنار تسهیل تردد شهروندان و نیروهای امدادی، اجرای پروژه‌های مسیر گشایی ارزش‌افزوده مناطق کم‌برخوردار شهر را بالا می‌برد.

شهردار تبریز گفت: فرایند تملک املاک واقع در مسیر، روند اجرای پروژه‌های مسیر گشایی را طولانی کرده است و همکاری و استقبال شهروندان از طرح‌های مسیرگشایی می‌تواند به تسریع اجرای این پروژه‌ها منجر شود.

مسیر گشایی خیابان عرفان در شهرک تجلایی، دسترسی به ترمینال تبریز ،۱۸ متری والایی، مناف‌زاده، فلسطین جنوبی، اتصال ولی‌عصر (عج) به پل ولایت، ۱۸ متری حمید مرزداران، علیپور، آرامیان، علی بقال، ۲۴ متری و ۳۵ متری صنعتگران جزو پروژه‌های اجرا شده مسیرگشایی در دو سال گذشته بوده است.

بخش دیگری از پروژه‌های مسیرگشایی نیز از پیشرفت فیزیکی قابل توجهی برخوردار است و مطابق زمانبندی موجود به بهره‌برداری می‌رسد.