به گزارش پردیسان آنلاین، مجید احمدی ضمن اشاره به اینکه برداشت چغندرقند در این شهرستان همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: کشت چغندرقند در هشترود هرساله از اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و برداشت محصول نیز از اوایل پاییز تا اواسط آبان به طول می‌انجامد. وی با تاکید بر اینکه چغندرقند تولیدی هشترود برای فرآوری و استحصال […]

به گزارش پردیسان آنلاین، مجید احمدی ضمن اشاره به اینکه برداشت چغندرقند در این شهرستان همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: کشت چغندرقند در هشترود هرساله از اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و برداشت محصول نیز از اوایل پاییز تا اواسط آبان به طول می‌انجامد.

وی با تاکید بر اینکه چغندرقند تولیدی هشترود برای فرآوری و استحصال قند به واحدهای تولیدی استان‌های همجوار از جمله کارخانه قند میاندوآب در آذربایجان‌غربی ارسال می‌شود، بیان کرد: میانگین تولید محصول در هر هکتار از اراضی شهرستان در سایه استفاده از آبیاری نوین و روش کاشت مکانیزه به ۵۰ تن رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی هشترود اضافه کرد: طی سال زراعی جاری استفاده بهینه از کودهای دامی و شیمیایی و ریزمغذی‌ها، استفاده از ارقام اصلاح شده و کنترل علف‌های هرز و مبارزه با آفت‌ها و بیماری‌ها در زمان مناسب، باعث شد تا عملکرد کمی و کیفی محصول چغندرقند شهرستان افزایش پیدا کند.