به گزارش پردیسان آنلاین، قاسم طالبی در تشریح فعالیت‌های سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، اظهار داشت: این سازمان در راستای تسهیل عبور و مرور شهری و حمل‌ونقل اقداماتی را در سطح شهر انجام می‌دهد. سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم این اقدامات را موردتوجه قرار داد و افزود: از جمله این اقدامات نصب […]

به گزارش پردیسان آنلاین، قاسم طالبی در تشریح فعالیت‌های سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، اظهار داشت: این سازمان در راستای تسهیل عبور و مرور شهری و حمل‌ونقل اقداماتی را در سطح شهر انجام می‌دهد.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم این اقدامات را موردتوجه قرار داد و افزود: از جمله این اقدامات نصب تابلوهای راهنمایی و علائم انتظامی در مسیر و خط‌کشی سطح معابر، خط‌کشی عابر پیاده و خیابان‌ها، نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی، نصب و نگهداری پل‌های عابر پیاده، نظارت بر عملکرد پارکینگ‌های سطح شهر، بررسی چراغ‌های راهنمایی در تقاطع‌ها و فعالیت دوچرخه‌های اشتراکی است.

طالبی در مورد فعالیت‌ها در مراکز معاینه فنی، ابراز کرد: این مراکز به‌صورت یکپارچه از شرکت سامانه سیمفا کنترل می‌شود و یک سری پارامترها و دستورالعمل‌هایی داشته و به‌وسیله دستگاه‌های نصب‌شده تست بر روی خودرو انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در مراکز معاینه فنی ۵ تست زیر نظر کارشناسان فنی انجام می‌شود، عنوان کرد: یکی تست آلایندگی و ۴ تست شامل جک قیچی، کمک‌فنر، ترمز‌ها و تست ظاهر ماشین است.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر اینکه اگر پارامترها مغایر با استانداردها باشد خودرو دارای مشکلاتی است که باید رفع شود، تصریح کرد: صاحبان خودرو وظیفه دارند براساس استانداردهای تعیین‌شده این مشکلات را رفع کنند و سپس تائیدیه‌ها را بگیرند.

طالبی خاطرنشان کرد: هدف از ایجاد تعمیرگاه در مراکز معاینه فنی کاهش مشکلات و جلوگیری از رفت‌وآمد و رفع کوچک‌ترین مشکلات در همان مراکز معاینه فنی است.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود برای سهولت کار به این مراکز مراجعه شود، تعمیرکاران مستقر در مراکز فنی، از طریق اتحادیه تعمیرکاران گمارده شده و سعی می‌شود افراد تجارب کافی را داشته باشند، آن‌ها دارای تعرفه مشخصی هستند و بر تعرفه‌ها نیز نظارت می‌شود.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم خاطرنشان کرد: قیمت‌گذاری توسط اصناف انجام می‌شود و اگر از تعرفه عدول شود و شکایتی از تعمیرگاه‌های دایر صورت بگیرد، این شکایات از طریق اصناف پیگیری می‌شود.

طالبی با بیان اینکه مراکز معاینه فنی دارای تابلوی پذیرش برای راهنمایی مراجعه‌کنندگان است، ادامه داد: ساماندهی ابنیه و توسعه زیرساخت‌های خدماتی نیز در این مراکز معاینه فنی در دستور کار قرار دارد.

وی رعایت نکات بهداشتی در مراکز معاینه فنی را موردتوجه  قرار داد و تصریح کرد: یک سری دستورالعمل‌هایی برای رعایت بهداشت به مراکز معاینه فنی ابلاغ‌شده است و اگر تخلفی صورت بگیرد، گزارشات از طریق ستاد معاینه فنی استان پیگیری می‌شود.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم در مورد معاینه فنی نیسان دیزل نیز بیان کرد: معاینه این خودرو به سمت خودروهای نیمه سنگین می‌رود و باید خارج از شهر در مراکز معاینه فنی واقع در آزادراه کاشان و سلفچگان و یا ترمینال قم بررسی شود.**