به گزارش پردیسان آنلاین، محسن صادقی امینی در حاشیه کلنگ زنی و عملیات اجرای پروژه بهسازی بازار کهنه، اهمیت بهسازی کف و جدار مسیر تاریخی و گردشگری شهر قم را موردتوجه قرارداد و اظهار داشت: این بهسازی دارای سلسله مراتبی است که گام نخست آن را شهرداری با اختصاص بودجه برای آن برداشته است. وی […]
به گزارش پردیسان آنلاین، محسن صادقی امینی در حاشیه کلنگ زنی و عملیات اجرای پروژه بهسازی بازار کهنه، اهمیت بهسازی کف و جدار مسیر تاریخی و گردشگری شهر قم را موردتوجه قرارداد و اظهار داشت: این بهسازی دارای سلسله مراتبی است که گام نخست آن را شهرداری با اختصاص بودجه برای آن برداشته است.
وی هدف عالی از بهسازی بازار کهنه را توسعه شهر قم و ارتقاء وضعیت گردشگری قم دانست و افزود: ایجاد علقه بین ساکنان و کسبه این مسیر اهدافی است که با بهسازی و رونق دوباره بازار در قم ایجاد میشود.
مدیرکل طرحهای توسعه شهری شهرداری قم به انجام فعالیتها و عملیات تکمیلی اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به اهداف پروژه باید فعالیتهای تکمیلی توسط میراث فرهنگی و کسبه و هیئتامنا بازار انجامشده تا پروژه ابتر نماند.
وی ادامه داد: باید تمام ارگانهای اجرایی مرتبط از جمله اداره کل تعاون که دبیر کارگروه توانمندسازی ستاد بازآفرینی است و میراث فرهنگی در کنار کار آمده تا به کمک مالکین و کسبه این پروژه را تکمیل کنیم.
صادقی امینی مسیر بافت تاریخی فرهنگی را مسیر عبور گردشگران دانست و تأکید کرد: حرکت در این مسیر باید به سهولت انجامشده و به بهترین صورت به گردشگران معرفی شود.
وی طرحهای بهسازی بافت تاریخی برای سال ۱۴۰۰ را معرفی کرد و گفت: ۵ مسیر در بودجه سال ۱۴۰۰ به مسیرهای دیگر اضافهشده و شاهد ادامه آن هستیم. مانند بازار کهنه و نو، کوچه ۵ عمار یاسر که بخشی از اعتبارات آن را شهرداری و بخش دیگر آن از تبصره ۱۸ منابع ملی تأمین میشود.
مدیرکل طرحهای توسعه شهری شهرداری قم ادامه داد: برای بهسازی بافت تاریخی از ظرفیت صندوق توسعه ملی نیز استفادهشده اما عمده کار توسط شهرداری با مساعدت شورای اسلامی شهر قم انجام میشود و امیدواریم بتوانیم بهموقع پروژهها را به اتمام برسانیم.
Saturday, 23 November , 2024