ایجاد پشتوانه ۲۰ هزار میلیارد تومانی از طریق بانک املاک شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: در یک دهه گذشته، شهرداری قم با مدیریت هدفمند و برنامه‌محوری موفق شده است بانک املاکی به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان ایجاد کند که پشتوانه‌ قوی برای نسل‌های آینده و توسعه پروژه‌های عمرانی در شهر قم به شمار می‌رود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: در یک دهه گذشته، شهرداری قم با مدیریت هدفمند و برنامه‌محوری موفق شده است بانک املاکی به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان ایجاد کند که پشتوانه‌ قوی برای نسل‌های آینده و توسعه پروژه‌های عمرانی در شهر قم به شمار می‌رود.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با اشاره به دستاوردهای مهم یک دهه برنامه‌محوری در مدیریت شهری قم، اظهار کرد: بودجه سال ۱۳۹۳ شهرداری قم حدود ۸۴۶ میلیارد تومان بود که تنها ۵۶ درصد از هزینه‌ها تحقق یافت، اما در سال ۱۴۰۳ این رقم به ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و با تحقق ۱۱۶ درصد درآمد و ۹۳ درصد هزینه‌ها همراه بود.

وی رشد چشمگیر درآمدهای پایدار شهرداری را قابل توجه دانست و افزود: عوارض و بهای خدمات طی این دوره حدود ۳۵۰ درصد و بودجه شهرداری بیش از ۱۶۸۰ درصد افزایش یافته است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این موفقیت‌ها مرهون برنامه‌ریزی دقیق، تعهد به اجرا و به‌کارگیری سیستم‌های مدیریتی کارآمد است که موجب تحقق به موقع منابع، اجرای پروژه‌ها در زمان مقرر و هزینه‌کرد بهینه شده است.

محمدرضاخانی درباره نسبت بودجه جاری به عمرانی گفت: در سال ۱۳۹۳ سهم بودجه جاری ۳۰ درصد بود که در سال ۱۴۰۳ به ۱۸ درصد کاهش یافته و این کاهش نشان‌دهنده افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت خدمات است.

وی با اشاره به وضعیت بدهی‌های شهرداری تصریح کرد: در سال ۱۳۹۳ شهرداری قم با بدهی‌های سنگین روبه‌رو بود، اما امروز با دارا بودن بانک املاک به ارزش بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان و نقدینگی بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان، پشتوانه مالی قوی برای آینده دارد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم اضافه کرد: علاوه بر این، دستگاه‌های اجرایی بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار هستند که قابلیت نقد شوندگی و کمک به توسعه عمرانی را دارد.

محمدرضاخانی درباره بدهی‌های فعلی شهرداری گفت: بدهی ثبت‌شده به بانک‌ها و پیمانکاران حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان است که شهرداری موظف به پرداخت آن است، اما با تراز مالی مثبت، چشم‌انداز روشنی برای توسعه شهری وجود دارد.

وی ادامه داد: یکی از عوامل موفقیت در این دهه همسویی اسناد راهبردی شهرداری قم با برنامه‌های توسعه کشور و اسناد استانی بوده که به انسجام و کارآمدی برنامه‌ها کمک کرده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم تاکید کرد: برنامه دقیق، رهبری اثربخش، انسجام تیمی و بهره‌مندی از سیستم‌های مدیریتی جامع، چهار عامل کلیدی برای موفقیت سازمان‌هاست و اجرای سیستم کنترل پروژه از ابتدای دوره جدید در شهرداری قم، نقطه عطفی در مدیریت و نظارت بر پروژه‌ها بوده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=324534

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: