بهرام سرمست روز سه‌شنبه در ادامه برنامه هفتگی سه‌شنبه‌های اقتصادی در آیین افتتاح یک طرح گردشگری طی سخنانی اظهار داشت: این طرح گردشگری به لحاظ موقعیت مکانی و نزدیکی به حرم حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران در محل مناسبی قرار گرفته و سرمایه‌گذاران مربوطه نیز، به بهترین شکل ممکن کارهای آن را انجام دادند. وی همچنین کمک بانک‌های عامل استان […]

بهرام سرمست روز سه‌شنبه در ادامه برنامه هفتگی سه‌شنبه‌های اقتصادی در آیین افتتاح یک طرح گردشگری طی سخنانی اظهار داشت: این طرح گردشگری به لحاظ موقعیت مکانی و نزدیکی به حرم حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران در محل مناسبی قرار گرفته و سرمایه‌گذاران مربوطه نیز، به بهترین شکل ممکن کارهای آن را انجام دادند.

وی همچنین کمک بانک‌های عامل استان به سرمایه‌گذاران بخش گردشگری در ارائه تسهیلات و حتی بازداخت آن را مورد تاکید قرار داد و گفت: در شرایط کرونایی یک سری تنگناها و سختی‌هایی بر اصحاب و صاحبان مجموعه‌های گردشگری استان تحمیل شد.

وی در ادامه یادآور شد: در شهر قم بیشترین آسیب را از کرونا داشتیم‌ و بین صنوف و کارآفرینان مختلف نیز مجموعه‌های گردشگری، هم به لحاظ درگیری و هم از نظر دامنه اثرگذاری و تبعات این بیماری در مقایسه با مجموعه‌های دیگر خسارت زیادی را متحمل شدند.

سرمست اضافه کرد: با توجه به زیان‌های وارده به گردشگری، در ستاد کرونای استان تلاش شد تا زمینه پشتیبانی و حمایت از واحدهای گردشگری، توسط بانک‌های عامل فراهم شود.

وی افزود: در این خصوص در کشور رتبه دوم را به‌دست آوردیم ولی این راضی کننده نیست، ما مشکل‌ها و تنگناهایی که هتل‌داران و صاحبان واحدهای گردشگری با آن دست و پنجه نرم می‌کنند را درک می‌کنیم.

استاندار قم همچنین با بیان اینکه با توسعه واکسیناسیون کرونا گشایش‌هایی را خواهیم داشت گفت: افق پیش روی گردشگری قم را روشن می‌بینیم و با مقررات اخیری که در رابطه با ورود گردشگر از کشورهای همسایه به‌ویژه عراق اندیشیده شده و همچنین پیگیری‌های صورت گرفته، امیدواریم در آینده رونق گردشگری استان را ببینیم.

سرمست بیان کرد: هتل‌داران و مدیران مجموعه‌های اقامتی و گردشگری قم باید خود را آماده کنند تا با جذب حداکثری منابع و اعتبارهای تخصیص یافته، رونق بخش گردشگری به عنوان یکی از بخش‌های مهم کسب و کار در استان تحقق یابد.

با حضور استاندار قم یک واحد مهمانپذیر با حجم سرمایه‌گذاری ۷۰ هزار میلیون ریال با ظرفیت ۲۱ اتاق و ۷۲ تخت و همچنین هشت تَن اشتغال به بهره‌برداری رسید.