به گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی استانداری قم، این مرجع تقلید در دیدار معاون جمهوری در امور زنان و خانواده، اظهار داشت: در مورد زنان با مسائل پیچیده ای مواجه هستیم، قبل از انقلاب زنان رها بودند و قید و بندی نبود و بعد از انقلاب نسبت به مساله زنان حساسیت هایی ایجاد شد. این […]

به گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی استانداری قم، این مرجع تقلید در دیدار معاون جمهوری در امور زنان و خانواده، اظهار داشت: در مورد زنان با مسائل پیچیده ای مواجه هستیم، قبل از انقلاب زنان رها بودند و قید و بندی نبود و بعد از انقلاب نسبت به مساله زنان حساسیت هایی ایجاد شد.

این مرجع تقلید افزود: پس از انقلاب بی بندی و باری ها اصلاح شود و تلاش شد وضعیت زنان تبدیل به شرایط اسلام پسند شود، در این جا عده ای فرزانگان و علما دست به کار شدند و برنامه هایی برای زنان تدوین کردند.

وی بیان کرد: یکی مدارسی که برای زنان ایجاد شد جامعه الزهرا بود که واقعا ارزشمند است و پیشرفت‌های خوبی دارد و چند هزار زن و دختر در آن جا پرورش یافته اند.

آیت الله مکارم شیرازی عنوان کرد: پایه این تحولات به دست امام خمینی(ره) بنا نهاده شد و ایشان مرکزی را برای تربیت دختران انقلابی ایجاد کردند که بسیار وسیع است و امکانات خوبی دارد و تعداد دانش پژوهان نیز قابل توجه است.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز به سرعت مراحل رشد و پیشرفت را پیمود و طلاب خواهر از مرحله پایین دروس دینی خودشان را سپری کرده و درس خارج را گذرانده اند که نشان می دهد استعداد زیادی دارند که در مدت کوتاهی مدارج را پیموده اند، این مراکز باید تقویت شود.

این مرجع تقلید گفت: متاسفانه برخی از رسانه ها در حوزه زنان برنامه هایی را دنبال می کنند که مورد پسند اسلام و شان زنان نیست و باید مسئولین در حوزه زنان توجه ویژه ای به رفع آسیب ها داشته باشند.

وی افزود: یک مقام مسئول باید برای مسائل فرهنگی زنان در صدا و سیما تلاش کند و راه دیگر نیز همین انجمن های زنان است، ضمن اینکه باید از ریشه شروع کنیم و با توجه به اینکه آموزش اهمیت زیادی دارد باید از دبستان و مدارس و دانشگاه شروع کرد.

آیت الله مکارم شیرازی عنوان کرد: اگر مدارس از نظر اسلامی برای دختران موقعیت خوبی باشد و با متون اسلامی پرورش یابند تحولات خوبی اتفاق می افتد، باید آموزش براساس آموزه های دینی باشد.

وی اظهار داشت:همچنین باید از وسایل تبلیغاتی استفاده کرد ، صدا و سیما و روزنامه ها و فضای مجازی، این ها همه تریبونهایی است که می تواند مسائل را پوشش دهند، تا به حال کارهای زیادی شده اما ضعف هایی وجود دارد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم بیان کرد: باید در مورد زنان نص شریعت پیاده شود، متاسفانه عده ای مخالف این امر هستند، البته نباید در این زمینه تندروی هم باشد، چرا که بی تفاوتی و هم تندروی در حوزه زنان آسیب زاست.

وی گفت: امید است در دولت و مجلس فعلی که به موضوعات دینی و مذهبی اهمیت داده می شود کمر همت را برای اعتلای فرهنگی ببندند و از کارهای فردی پرهیز شود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز در سفر به شهر مقدس قم با شماری از مراجع تقلید و علما دیدار و گفت و گو کرد.