مرجان شاکری روز سه شنبه در سفر به شهرستان ریگان در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: شرق استان کرمان به دلیل وضعیتی که دارد یکی از مناطقی است که گرد و غبار مشکلاتی را برای اهالی این مناطق ایجاد کرده است. وی بیان داشت: برای مهار گرد و غبار برنامه های بلند […]

مرجان شاکری روز سه شنبه در سفر به شهرستان ریگان در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: شرق استان کرمان به دلیل وضعیتی که دارد یکی از مناطقی است که گرد و غبار مشکلاتی را برای اهالی این مناطق ایجاد کرده است.

وی بیان داشت: برای مهار گرد و غبار برنامه های بلند مدتی تدوین شده که در استان کرمان اجرایی خواهد شد.

مدیرکل محیط زیست استان کرمان افزود: کویر لوت و به طبع آن استان کرمان یکی از غبارآلودترین مناطق از نظر وجود ریزگردها در کشور و نیازمند توجه بیشتر است.

شاکری بیان داشت: خشکسالی و افت آب سفرهای زیرزمینی موجب افزایش گرد و غبار در شرق استان کرمان شده است.

فرماندار ریگان با اشاره به اینکه این شهرستان دومین کانون بحران گرد و غبار در کشور است، خواستار توجه ویژه به این شهرستان شد.

امین باقری عنوان کرد: گرد و غبار موجود در ریگان تا ۷۲ ساعت بعد از بروز در آسمان این شهرستان قابل مشاهده است و این امر آسایش مردم را سلب می کند.

وی افزود: تاکنون گرد و غبار، توفان شن و ریزگردها ۱۶ روستای شهرستان ریگان را خالی از سکنه و ۱۵۰ روستا را در محاصره شن های روان قرار داده است. 

فرماندار ریگان خواستار اجرای طرح کمربند سبز در حاشیه شهر و روستاهای کانون بحران فرسایش بادی در این شهرستان شد.

ریگان بعد از خوزستان دومین منطقه کانون بحران فرسایش بادی در کشور است.

این شهرستان تا مرکز استان کرمان ۲۸۵ کیلومتر فاصله دارد.