پیمان حسین زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین با بیان اینکه مشکل دانش آموزانی که به سامانه شاد دسترسی ندارند، به مرور حل می شود، اظهار داشت: هم اکنون ۱۰۰ درصد مدیران و معلمان مدارس این شهرستان به سامانه شاد دسترسی داشته و با استفاده از فضای مجازی در فرآیند آموزش […]

پیمان حسین زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین با بیان اینکه مشکل دانش آموزانی که به سامانه شاد دسترسی ندارند، به مرور حل می شود، اظهار داشت: هم اکنون ۱۰۰ درصد مدیران و معلمان مدارس این شهرستان به سامانه شاد دسترسی داشته و با استفاده از فضای مجازی در فرآیند آموزش مشارکت دارند.
وی در خصوص مناطق عشایری شهرستان نیز گفت: با توجه به پراکنده بودن مناطق عشایری، تعداد کم دانش آموزان و عدم دسترسی به اینترنت، برخی از معلمان به صورت داوطلبانه و حضوری و با رعایت فاصله اجتماعی به آموزش دانش آموزان می پردازند.
حسین زاده افزود: انتشار ویروس کرونا موجب شده تا بسیاری از فعالیت‌های آموزشی تعطیل شود و شاید مهمترین اتفاق تعطیلی بیش از چند ماهه مدارس و کلاس‌های درس دانش آموزان بود که موجب شد استفاده از شبکه‌های مجازی و نیز رسانه ملی برای تدریس و جبران عقب افتادگی بیشتر شود.
کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش شیروان گفت: راه اندازی شبکه شاد از جمله کارهایی است که با همه نواقص و کمبودها توانسته تا حدودی نرفتن دانش آموزان به مدرسه را جبران کند اما این شبکه در صورت رفع نواقص فنی، می‌تواند ثمرات بهتری داشته باشد.
حسین زاده افزود: در این میان نبود زیرساخت اینترنتی در همه مناطق و توان کم مالی برخی خانواده‌ها در تهیه گوشی هوشمند، بالا بودن هزینه اینترنت و سرعت کم و نواقص فنی شبکه مشکلاتی را برای معلمان و دانش آموزان در استفاده از فضای مجازی ایجاد کرده که تلاش داریم بخشی از آنرا برطرف کنیم.
 اینک ۲۸ هزار دانش آموز در ۴۲۱ آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.