کرونا ۴۱۰ میلیارد ریال به صنعت مرغداری یزد زیان وارد کرد

سید جمال سجادی پور روز پنجشنبه در گفت وگو با پردیسان نوین افزود: به دلیل شیوع کرونا هر کیلوگرم گوشت مرغ زنده ، ۳۰ هزار ریال زیرقیمت مصوب به کشتارگاه های استان عرضه شد.

وی اظهار کرد: در این مدت شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید ۵۰۰ تن مرغ مازاد منجمد با قیمت مرغ سایز ( ۱.۲ کیلوگرم تا ۱.۸ کیلوگرم ) از قرار کیلویی۸۱ هزار ریال کرد که این میزان خرید ۱۴۰ تن بیشتر از مجموع خرید سال ۹۸ است.

وی همچنین از کاهش مصرف گوشت مرغ به دلیل شیوع بیماری کرونا به دلیل تعطیلی رستوران ها، تالارها ، هتل ها، لغو مهمانی ها ،دید و بازدیدهای خانوادگی و  نوروزی خبر داد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی یزد ادامه داد: عرضه مرغ گرم برای مصرف در این بازه زمانی به کمتر از قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار( ۱۲۹ هزار ریال) رسید .

وی اظهار امیدواری کرد که خرید مرغ منجمد به تعادل قیمت ها در بازار کمک کند و این پدیده تاثیر مثبت و مهمی در ادامه پایداری تولید و جلوگیری از نوسان قیمت در آینده داشته باشد.

سجادی پور همچنین از راه اندازی سامانه « بازارگاه » برای توزیع نهاده ها خبر داد و خاطرنشان کرد: با رفع برخی مشکلات سامانه در آینده نزدیک شاهد تامین و توزیع بهتر نهاده های دام و طیور هستیم.

وی بابیان اینکه سالانه ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در ۹۶۰ واحد پرورش مرغ گوشتی استان تولید می شود،  یادآورشد : نیمی از مرغ یزد به بازار دیگر استان ها عرضه و حدود ۲۰ درصد آن در رستوران ها، تالارها و هتل ها به  مصرف می رسید.

رییس  سازمان جهاد کشاورزی یزد در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز گاو و گوساله زنده کمتر از ۲۷۰ هزار ریال است ، اضافه کرد: دشواری تامین نهاده ها و تقاضای پایین برای گوشت قرمز دام سنگین سبب تشدید مشکلات دامداران استان شده است.

وی  با بیان اینکه ، هم اکنون ۶ هزار راس دام سنگین مازاد بر مصرف استان آماده ذبح است، ادامه داد: با توجه به ابلاغ دستور العمل خرید گوشت قرمز منجمد داخلی ، با قیمت سه تکه ران ۴۷ درصد ، سردست ۴۱ درصد و گردن ۱۲ درصد با قیمت مخلوط علی الحساب ۶۰۰ هزار ریال خریداری می شود.

همچنین رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز( چهارشنبه )گفت: تاکنون ۱۲۶ هزار و ۹۴۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۶۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی به هفت هزار و ۱۸۳ تَن رسید.

کیانوش جهانپور بیان کرد: از روز قبل تا ظهر ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲ هزار و ۳۴۶ بیمار جدید مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور شناسایی شدند.

وی ادامه داد: از بین مبتلایان جدید، ۴۵۷ مورد بستری و یکهزار و ۸۸۹ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرنا وزارت بهداشت گفت:  تاکنون ۹۸ هزار و ۸۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و از بیمارستان ها ترخیص شده اند. همچنین ۲ هزار و  ۶۷۳ بیمار تحت مراقبت پزشکی قرار دارند.

وی افزود: تاکنون ۷۳۱ هزار و ۲۱۳ آزمایش تشخیص کووید – ۱۹ در کشور انجام شده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=99408

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: