مجتبی ناجی روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین  بدون ارایه آمار این دسته از پرونده‌ها و آسیب‌ها به افزایش ۴۷ درصدی اختلافات زوجین، ۲۶ درصدی همسر آزاری و افزایش سه برابر قصد و اقدام به خودکشی در  این مدت در مقایسه با اسفندماه سال ۹۷ اشاره کرد. وی خاطرنشان کرد: نبود برنامه مناسب برای […]

مجتبی ناجی روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین  بدون ارایه آمار این دسته از پرونده‌ها و آسیب‌ها به افزایش ۴۷ درصدی اختلافات زوجین، ۲۶ درصدی همسر آزاری و افزایش سه برابر قصد و اقدام به خودکشی در  این مدت در مقایسه با اسفندماه سال ۹۷ اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: نبود برنامه مناسب برای اوقات فراغت و درخانه ماندن و همچنین نداشتن مهارت‌های برنامه‌ریزی و کنترل هیجان‌ها موجب افزایش این دسته از مشکلات اجتماعی در استان شده است.

معاون اجتماعی اداره‌کل بهزیستی اصفهان با بیان این که ماموریت‌های اورژانس اجتماعی در این مدت بیش از ۳۸ درصد افزایش یافت، تصریح کرد: برای ارائه خدمات بیشتر به مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی نفرات تیم اورژانس اجتماعی نیز افزایش داده شده تا اینکه با انجام مداخلات اجتماعی از نتایج شوم این اختلافات جلوگیری شود.

وی حساسیت‌های نسبت به رعایت بهداشت، نداشتن مهارت‌های فردی و کنار آمدن با اختلاف سلیقه‌ها را از عوامل بروز اختلافات در برخی از خانواده‌ها اعلام کرد و گفت: در برخی از خانواده‌های این استان زن و شوهر در روزهای تعطیل قادر به کنار هم بودن نیستند و در ایام تعطیل دچار مشکل می‌شوند که در شرایط کرونا این موضوع باعث بروز مشکلات زیادتری شد.

به اعتقاد وی باید آموزش‌های لازم در خصوص مدیریت رفتار فردی در جامعه فراگیر شود و جایگاه مشاوران و روانشناسان جهت بهبود رفتار و کمک‌رسانی به رفع اختلافات مشخص شود تا در شرایط خاص مثل روزهای قرنطینه شاهد رفتارهای غلط خانوادگی و فردی نباشیم.

وی همچنین به کمبود محبت ناشی از نبودن پدر و مادر در کنار فرزندان اشاره کرد و گفت: در روزهای قرنطینه خانگی به دلیل وجود محبت‌های پدر و مادر و حضور آن‌ها در کنار فرزندان میزان کودک‌آزاری و فرار از منزل ناشی از کمبود محبت در استان اصفهان کاهش یافت.

وی یادآور شد: میزان فرار از منزل به دلیل شیوع بیماری کرونا و احتمال ابتلا به این بیماری در استان اصفهان کاهش داشته است.

به گفته مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی کشور، میزان تماس‌های زوجین مربوط به اختلافات خانوادگی در دوران قرنطینه و کرونا با صدای مشاور بهزیستی با شماره ۱۴۸۰ نشان می‌دهد آمارهای اختلافات بین زوجین، سه برابر افزایش یافته است.

بیماری ویروسی کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) که نخستین‌بار در ووهان چین شناسایی شد، به بیشتر نقاط جهان سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت تا روز گذشته بیش از ۹۰ هزار نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به بیش از پنج هزار نفر رسیده است.