حجت الاسلام سجاد کاوه در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین در استان کردستان اظهار داشت: کتب درسی که از سوی مدارس علمیه در طول ترم به طلاب ارائه میشود دارای مطالب ارزنده و جامعی است، ولی با این حال همیشه به طلبهها سفارش میشود که خود را تنها به این کتب محدود نکنند. معاون آموزش […]
حجت الاسلام سجاد کاوه در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین در استان کردستان اظهار داشت: کتب درسی که از سوی مدارس علمیه در طول ترم به طلاب ارائه میشود دارای مطالب ارزنده و جامعی است، ولی با این حال همیشه به طلبهها سفارش میشود که خود را تنها به این کتب محدود نکنند.
معاون آموزش مدرسه خاتم الانبیا (ص) سنندج گفت: خوشبختانه در بحث آثار و کتب دینی و مذهبی هیچ مشکلی در حوزههای علمیه نداریم و طلاب میتوانند به هر منبعی که میخواهند دسترسی داشته باشند، در حالی که در گذشته این شرایط برای مدارس علمیه به هیچ وجه مهیا نبود.
حجت الاسلام کاوه تصریح کرد: مطالعه کتب غیردرسی در کنار کتب حوزوی میتواند مکمل بسیار مهمی برای گسترش دایره علمی هر طلبهای باشد، مطالعه آثار بزرگان دین، اسلام و انقلاب میتواند راه پیشرفت طلاب را مهیا کند.
وی با اشاره به تأثیر مطالعه کتب و آثار شهید علامه مطهری، بیان داشت: جامعه ما به نوعی دچار یک تشکیک آرا و عقاید از سوی دشمنان شده است به گونه که بسیاری از شبهات دینی و مذهبی در بین نسل جوان رواج یافته است، از سوی دیگر در این میان این حوزههای علمیه هستند که باید در مقابل این تحریفها و شبهه افکنی ها قرار بگیرند.
معاون آموزش مدرسه خاتم الانبیا (ص) سنندج تصریح کرد: خوشبختانه تسلط بر کتب و آثار شهید مطهری میتواند پاسخ بسیاری از شبهات موجود در حوزه دین و اسلام را بدهد، بنابراین طلابی که فردا به عنوان مبلغ دینی در جامعه شناخته میشوند، باید به خوبی
حجت الاسلام کاوه خاطرنشان کرد: البته انتظار داریم که کتابخانه های مدارس علمیه در بُعد کیفی و کمی رشد داشته باشند تا دسترسی طلاب به منابع مورد نیاز برطرف شود که این خود به نوعی صرفه جویی در زمان محسوب میشود.
Thursday, 28 November , 2024