محمد وحید نیا در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین، با اشاره به اینکه شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است، اظهار داشت: شهرداریها هرچند در سالهای گذشته صرفاً یک ارگان خدماتی تلقی میشدند ولی در حال حاضر علاوه بر این، ارگان فرهنگی و اجتماعی نیز محسوب میشوند که این امر اهمیت شهرداری را میرساند. سرپرست اداره […]
محمد وحید نیا در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین، با اشاره به اینکه شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است، اظهار داشت: شهرداریها هرچند در سالهای گذشته صرفاً یک ارگان خدماتی تلقی میشدند ولی در حال حاضر علاوه بر این، ارگان فرهنگی و اجتماعی نیز محسوب میشوند که این امر اهمیت شهرداری را میرساند.
سرپرست اداره کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم بابیان اینکه شهرداری ارگانی بوده که ارتباط مستقیم با مردم داشته و شهروندان میتوانند بهوضوح خدمات شهرداری را مشاهده کنند، ابراز کرد: شهرداریها اگر بخواهند در حوزه خدماترسانی بهتر و موثرتر عمل کند نیازمند منابع درآمدی کافی است که این منابع طبق آنچه که در قانون تعیینشده محدود است که این امر نیازمند مشارکت و همراهی بیشتر شهروندان است.
وحیدنیا با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد جمعیت کشور در شهرها مستقر هستند که در قم ۹۵ درصد جمعیت در شهر قم سکونت دارند، افزود: متأسفانه در بحث سرانه نقدی و پرداخت عوارض در مقایسه با سایر کلانشهرها آمار مطلوبی نداریم که نیازمند مشارکت شهروندان است.
وی یکی از چالشهای پیش روی شهرداری قم و سایر شهرداریها را بحث درآمد پایدار دانست و ابراز کرد: متأسفانه شاهد هستیم که در طول سالهای اخیر در این زمینه در بحث قانونگذاری به آن توجهی نشده است.
سرپرست اداره کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم با اشاره به اینکه اگر به دنبال توسعه و پیشرفت شهر هستیم باید منابع کافی و لازم را در اختیار داشته باشیم، تصریح کرد: امیدواریم موضوع لایحه درآمدهای پایدار شهرداریها توسط مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام هر چه سریعتر تصمیمگیریهای لازم صورت بگیرد، که ضمن حفظ جایگاه شوراهای اسلامی شهر و جلوگیری از دولتی شدن شهرداریها، مشکل درآمد پایدار که چندین سال است شهرداری با آن گریبان گیر بوده مرتفع شود.**
Sunday, 24 November , 2024