مسئول کارگروه انرژی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر کاشان با بیان اینکه این نهاد در حال سیاست‌گذاری برای حمایت از خانه‌های سبز و ترویج این نوع معماری در شهر هستند، گفت: این نوع خانه‌ با مصرف پایین حامل‌های انرژی به مسائل زیست‌محیطی توجه دارد. وحید امیر در گفتگو با برنامه صبح سیلک بهره‌وری انرژی در […]

مسئول کارگروه انرژی مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر کاشان با بیان اینکه این نهاد در حال سیاست‌گذاری برای حمایت از خانه‌های سبز و ترویج این نوع معماری در شهر هستند، گفت: این نوع خانه‌ با مصرف پایین حامل‌های انرژی به مسائل زیست‌محیطی توجه دارد.

وحید امیر در گفتگو با برنامه صبح سیلک بهره‌وری انرژی در معماری سنتی کاشان را با استفاده از عناصری مثل بادگیرها یادآور شد و تصریح کرد: در برنامه‌ریزی برای حمایت از خانه‌های سبز و ترویج این نوع معماری، ارائه مشوق‌هایی در صدور پروانه و هزینه‌های انشعابات پیشنهاد می‌شود.

وی افزود: برق خانه سبز از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود و می‌تواند مثل یک نیروگاه خانگی برای فروش برق مازاد استفاده شود که با درآمد پایدار برای خانواده همراه است.

امیر با ابراز امیدواری برای پیشگامی کاشان در ترویج ساخت و سازهای سبز در سایه سیاست‌گذاری‌های شورای اسلامی، اضافه کرد: در خانه‌های سبز علاوه بر تأمین برق از خورشید می‌توان از انرژی گرمایی زمین در اعماق ۲۰ متری استفاده کرد و با هوشمندساختن آن مدیریت مصرف مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

این استاد دانشگاه به تشریح پیشگامی کاشان در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر پرداخت و گفت: ۱۰درصد کل نیروگاه‌های خورشیدی کشور در منطقه فرهنگی کاشان است و تقریبأ این شهر، جزو اولین شهرهای کشور از نظر استفاده از انرژی‌های کوچک محسوب می‌شود و این یعنی شهروندان به مسائل محیط زیستی اهمیت می‌دهند.

وی کاهش قیمت حامل‌های انرژی مانند برق را از مزیت‌های شهرهای دوستدار انرژی‌های پاک برشمرد و اذعان کرد: شهرهایی که انرژی پاک در آنها زیاد است، قیمت برق هم در آن پایین می آید و حداقل برای ۲۰ سال درآمد خوبی برای خانواده‌ها می‌تواند ایجاد شود.