به گزارش پردیسان آنلاین ابوذر مهدی نخعی روز پنجشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای زاهدان اظهارداشت: مشارکت بخش اعظم اصناف و صاحبان صنایع در محدودیتهای کرونایی شایسته تقدیر است اما بسیاری از این عزیزان در زمینه مسائل مالی و اقتصادی بنگاههای اقتصادی خود و مسائل معیشتی کارمندان و کارگران دچار مشکل هستند. وی افزود: با توجه به […]
به گزارش پردیسان آنلاین ابوذر مهدی نخعی روز پنجشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای زاهدان اظهارداشت: مشارکت بخش اعظم اصناف و صاحبان صنایع در محدودیتهای کرونایی شایسته تقدیر است اما بسیاری از این عزیزان در زمینه مسائل مالی و اقتصادی بنگاههای اقتصادی خود و مسائل معیشتی کارمندان و کارگران دچار مشکل هستند.
وی افزود: با توجه به استمرار همهگیری کرونا ارتقای تابآوری اقتصادی و اجتمای در برابر همهگیری ویروس یکی از رسالتهای ادارات و سازمانهای مرتبط با این موضوع است.
فرماندار زاهدان با بیان اینکه کرونا یک معضل اجتماعی است و راهکارهای اجتماعی و آموزشی دارد بیان کرد: آموزش گروههای خاص جمعیتی و افزایش مشارکت مردم در رفتارهای پیشگیرانه یکی از مهمترین رویکردها برای کاهش چرخش ویروس در جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: از ادارهکل صنعت، معدن تجارت و دانشگاه علوم پزشکی درخواست میشود تا دستورالعملهای ویژهای را برای فعالیت هر یک از رستههای صنفی با لحاظ دستورالعملهای بهداشتی، اصل صیانت از سلامت عمومی و در عین حال استمرار فعالیتهای اقتصادی تدوین و ارائه کنند.
نخعی تصریح کرد: به موازات مجاهدتهای کادر درمان و اقداماتی که در ادارات و دستگاههای اجرایی برای تسهیل شرایط زندگی در دوران کرونا انجام میشود، همچنان نیازمند فعالیتهای علمی، هدفمند و تاثیرگذار آموزشی هستیم.
وی افزود: برای افزایش تاثیرگذاری آموزشهای همگانی کمیتهای تحت عنوان کمیته اطلاعرسانی ذیل ستاد استانی کرونا تعریف شده که میتواند نقش مهمی در ترویج آموزههای پیشگیرانه در سیستان و بلوچستان داشته باشد.
رییس مرکز بهداشت زاهدان نیز در این نشست گفت: ۲۵ درصد از متوفیان ناشی از کرونا در این شهرستان مبتلا به دیابت و ۲۱ درصد از آنان نیز مبتلا به بیماریهای قلبی بودهاند.
جلیل نجاتی اظهارداشت: هماینک در بسیاری از خانوادهها حداقل یک فرد مبتلا به بیمارهای مزمن حضور دارد و به همین دلیل مشارکت همه اعضای خانواده در اجرای قرنطینه معکوس برای حفاظت از سلامت این عزیزان ضرورت دارد.
وی ادامه داد: در قرنطینه معکوس افراد مبتلا به بیماریهای مزمن، زنان باردار، سالمندان و سایر افراد در معرض خطر به صورت ویژه تحت مراقبت و کنترل قرار گرفته و از محیطهای آسیبزا فاصله میگیرند.
رییس ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: در موج دوم همهگیری در استان و از ابتدای آبان تاکنون ۳۵۰ نفر از هموطنان را از دست دادیم و به همین دلیل نباید اجازه دهیم تا به موجهای بعدی همهگیری وارد شویم.
عبدالرزاق پاکزاد افزود: متاسفانه با وقوع هر موج از همهگیری کرونا، علاوه بر ابتلا و بیماری تعدادی از هماستانیها و هموطنان، شاهد بروز دهها مورد مرگ و میر اجتنابناپذیر هستیم.
وی ادامه داد: با برنامهریزی دقیق و منسجم میتوانیم با کمترین تلفات ممکن مجدد به وضعیت سفید برگردیم.
رییس ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای نظارتی، مراقبتی و حمایتی که در قالب طرح «شهید قاسم سلیمانی» پیشبینی شده و انطباق ساختارهای اجرایی این طرح با ساختارهای علمی مدیریت بحران فرصت خوبی برای مهار کمهزینهتر بحران کرونا در اختیار ما قرار داده است.
Friday, 29 November , 2024