کارشناس و ملی‌پوش هندبال بانوان معتقدند ملی پوشان کشورمان با توجه به نداشتن اردوهای منظم و متداوم، عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشتند، با سرمایه‌گذاری بر روی این رده می‌توانیم قدرتنمایی کنیم.

به گزارش پردیسان آنلاین، بیست‌وچهارمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر جهان از سی‌ام خرداد تا دهم تیر به میزبانی مقدونیه شمالی برگزار شد که تیم‌ملی هندبال جوانان دختر کشورمان در گروه A این رقابت‌ها قرار داشتند و با رومانی، هلند و برزیل هم‌گروه بودند.

عملکرد خوب حتی با اردوهای کم

ملی‌پوشان دختر کشورمان در نخستین دیدار خود مقابل هلند صف‌آرایی کرده و مغلوب این تیم شدند، در دومین دیدار خود به مصاف رومانی و در آخرین دیدار خود در مرحله مقدماتی مقابل برزیل به میدان رفتند که نتیجه هر دو دیدار را واگذار کردند. سپس برای کسب رده‌های شانزدهم تا سی‌ودوم به مرحله پرزیدنت کاپ رفتند و با غلبه بر شیلی و ازبکستان در رده بیست‌وهفتم این رقابت‌ها قرار گرفتند و نسبت به دوره گذشته سه پله در رنکینگ جهانی صعود داشتند.

نتایج قابل قبول بود

متین نجدسمیعی، کارشناس هندبال کشورمان در رابطه با سطح مسابقات هندبال جهانی در مقدونیه به خبرنگار پردیسان آنلاین می‌گوید: سطح مسابقات بسیار بالا بود چرا که رده‌سنی در بالاترین حالت آمادگی خود قرار دارند و این آمادگی بالا به مراتب سطح مسابقات را افزایش می‌دهد. تعداد اردوهای بازیکنان ما بسیار کم بود و همین امر موجب شد تا در سطح آمادگی مطلوب‌شان نباشند، اما در مجموع بازی‌های نسبتاً قابل قبولی اراِئه دادند.

وی می‌افزاید: به نسبت دوره قبلی بازی‌های بهتری ارائه کردند، نتایج بهتری کسب کردند و چند پله صعود نیز داشتند. در بازی‌هایی که پیروز می‌شدند مالکیت کامل داشتند و با اختلاف کم پیروز نمی‌شدند. این رده آینده‌دار است، سال‌ها روی آنها سرمایه‌گذاری شد و چند دوره اعزام آسیایی و جهانی داشتند که با حمایت‌های بیشتر آینده درخشانی خواهند داشت.

عملکرد خوب حتی با اردوهای کم

کارشناس هندبال کشورمان بیان می‌کند: از نظر زیرساخت به طور کلی در هندبال مشکل داریم و بسیاری از مناطق‌مان جز مناطق محروم هستند که در حال توسعه هستند. در مقابل سطح علمی مربیان‌مان افزایش داشته است و این جز نکات مثبت به شمار می‌رود، اما تا زمانی که نگاه حرفه‌ای به هندبال بانوان وجود نداشته باشند و برای این رشته هزینه نشود، نمی‌توانیم در اوج قرار گیریم.

وی تصریح می‌کند: می‌توانستیم در تمام اعزام‌هایی که برای این رده داشتیم از مربیان هندبال بانوان که می‌توانستند به عنوان یک کلاس آموزشی از این دوره‌ها استفاده کنند به هر عنوانی دعوت کنیم تا ارتقای سطح علمی مربیان را در این رشته داشته باشیم. در تمام اعزام‌هایی که تاکنون در آسیا و جهان داشته‌ایم از کمترین تعداد مربیان استفاده شده است و این موضوع جز نقاط ضعف ما است.

با توجه به شرایط بسیار خوب بودیم

صبا دهقانی، ملی‌پوش هندبال جوانان کشورمان در رابطه با شرایط مسابقات به خبرنگار پردیسان آنلاین می‌گوید: با توجه به اینکه مسابقات جهانی بود، سطح مسابقات نیز به همان اندازه بالا بود و تیم‌های بزرگ و بازیکنان بزرگ در این مسابقات حضور داشتند و ما نیز با چند تیم بزرگ به رقابت پرداختیم. سطح تیم ما با توجه به اردوهای کم و زمان کمی که در اردوها بودیم، بسیار خوب بود.

عملکرد خوب حتی با اردوهای کم

وی می‌افزاید: بعضی از نتایج باب میل‌مان نبود که این موضوع به اختلاف سطح تجربه و تفاوت‌های فیزیکی میان ما و دیگر کشورها باز می‌گردد، اما این نتایجی که به دست آمد بسیار به تجربه ما در دوره‌های بعدی کمک خواهد کرد.

ملی‌پوش هندبال جوانان کشورمان عنوان می‌کند: سخت‌ترین حریف ما هلند بود که اولین رقیب ما بود و چالش‌هایی برایمان ایجاد کرد که در نهایت این تیم به مقام سوم جهان در این مسابقات دست یافت.

حمایت جامع فدراسیون از این رده

وی تشریح کرد: داوری مسابقات خوب بود و با توجه به سطح مسابقات داورانی با اطلاعات خوبی در این مسابقات حضور داشتند.

دهقانی تاکید کرد: حمایت‌های فدراسیون بسیار خوب بود و با در اختیار گذاشتن امکانات کامل به ما و بازی‌های تدارکاتی پیش از مسابقات به کسب نتایج بهتر ما کمک کرد. تیم ما کمبود خاص و قابل توجهی نداشت که بخواهد روی نتایج و عملکرد ما تأثیر گذار باشد.

عملکرد خوب حتی با اردوهای کم

به گزارش پردیسان آنلاین، تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در نخستین حضور خود در مسابقات قهرمانی جوانان دختر جهان که سال ۲۰۲۲ در اسلوونی برگزار شد، در رده سی‌ام قرار گرفتند، اما این نسل مسابقات جهانی مقدونیه توانست در دومین حضور خود در این رقابت‌ها جایگاه بیست‌وهفتم دنیا را به نام خود ثبت کند و به این ترتیب سه پله در جدول رده‌بندی نسبت به گذشته صعود کند.

گزارش از مهسا زین‌العابدینی، خبرنگار پردیسان آنلاین