به گزارش پردیسان نوین، محمد جواد فدائی عصر شنبه در نشست بررسی اجرای طرح بزرگ کشاورزی در منطقه محروم ده رضا در ریگان افزود: سال های اخیر یکی از مشکلات کشور، دولت و استان ها، توسعه و ایجاد اشتغال است و با توجه به فقر و بیکاری که در برخی مناطق کشور و بویژه استان […]

به گزارش پردیسان نوین، محمد جواد فدائی عصر شنبه در نشست بررسی اجرای طرح بزرگ کشاورزی در منطقه محروم ده رضا در ریگان افزود: سال های اخیر یکی از مشکلات کشور، دولت و استان ها، توسعه و ایجاد اشتغال است و با توجه به فقر و بیکاری که در برخی مناطق کشور و بویژه استان کرمان داریم؛ تولید و ایجاد درآمد ضروری است.

وی سرمایه گذاری را لازمه ایجاد اشتغال و تولید دانست و تصریح کرد: مسئولان نظام از ابتدا درصدد بودند که سرمایه گذاری برای تولید و اشتغال انجام شود و نکته مشخص اینکه دولت به تنهایی نمی تواند سرمایه گذاری را انجام دهد و نیاز است از سرمایه بخش خصوصی در این زمینه کمک گرفته شود.

استاندار کرمان با اشاره به روند سرمایه گذاری های انجام شده در این استان اظهار داشت: در زمان استاندار سابق کرمان تلاش شد از سرمایه شرکت های بزرگ برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در مناطق مختلف این استان استفاده شود که شرکت هواپیمایی ماهان نیز در این زمینه سرمایه گذاری هایی در بافت و شهداد انجام داده است.

فدائی با مروری بر سرمایه گذاری شرکت هواپیمایی ماهان در طرح های کشاورزی خرم آباد گفت: شرکت هواپیمایی ماهان در خرم آباد در زمینه کشاورزی سرمایه گذاری قابل توجهی با مشارکت سرمایه گذاران خارجی داشته و سئوال این است چرا شرکت ماهان که پایه و اساس آن در کرمان است ترجیح می دهد بجای سرمایه گذاری در کرمان، در خرم آباد فعالیت کند؟

وی تصریح کرد: در استان امکاناتی داریم که از آن ها در راه تولید و اشتغال استفاده نمی شود و اجرای طرح احرار در رودبار جنوب و ده رضا در ریگان از جمله این ظرفیت ها است که با وجود سرمایه گذاری دولتی انجام شده در آن ها، بهره برداری چندانی نشده است. 

استاندار کرمان افزود: برای جلوگیری از هدر رفت سرمایه گذاری صورت گرفته در منطقه ده رضا و استفاده از امکانات موجود، از شرکت هواپیمایی ماهان برای سرمایه گذاری بر روی طرح احرار در منطقه ده رضا دعوت شد تا در این منطقه محروم به ایجاد اشتغال بپردازد.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی ماهان نیز با اشاره به تحقیقات صورت گرفته توسط این شرکت بر روی محصولات کشاورزی در ایران گفت: با تحقیق بر روی سه محصول استراتژک کشاورزی در کشور به این نتیجه رسیدیم که باید بر روی سه محصول پسته، خرما و گردو که بازدهی بالای ۵ دلار در هر کیلو محصول است سرمایه گذاری کنیم.

حمید عرب نژاد افزود: بنا داشتیم چهار هزار هکتار باغ خرما در منطقه قصر شیرین با همکاری شرکای خارجی ایجاد کنیم و به این نتیجه رسیدیم اگر بخشی از آن را در صورت فراهم شدن زمینه در کرمان اجرا کنیم به تولید و اشتغال کمک کرده ایم و چه بهتر که این سرمایه گذاری در مناطق محروم استان انجام شود.

در این نشست مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با همکاری نهادهای ذیربط، مراحل ماده ۲۷ و تبصره ۱۹ برای واگذاری چاه و زمین در منطقه ده رضا در ریگان را ظرف یک ماه برای احداث باغات کشاورزی خرمای مجول در این منطقه بررسی کند.