به گزارش پردیسان آنلاین، محمد وجگانی با اشاره به اینکه انجمن ایمونولوژی باید با حساسیت بیشتر در رابطه با بیماری کووید ۱۹ ورود مینمود، اظهار کرد: این انجمن تلاش نمود تا ورود علمی به مباحث کووید ۱۹ داشته باشد زیرا بخشی از جنبههای ایمونولوژیک این بیماری و ویروس بسیار مهم است. وی افزود: در طول […]
به گزارش پردیسان آنلاین، محمد وجگانی با اشاره به اینکه انجمن ایمونولوژی باید با حساسیت بیشتر در رابطه با بیماری کووید ۱۹ ورود مینمود، اظهار کرد: این انجمن تلاش نمود تا ورود علمی به مباحث کووید ۱۹ داشته باشد زیرا بخشی از جنبههای ایمونولوژیک این بیماری و ویروس بسیار مهم است.
وی افزود: در طول این مدت یک اطلاع رسانی عمومی برای جامعه علمی و پزشکی و عموم مردم داشتیم و همکارانمان نیز در برگزاری وبینارها در زمینه کووید ۱۹ فعال بودند.
وجگانی با بیان اینکه عرصه پزشکی و سلامت تاکید بر مباحث پیشگیری و واکسیناسیون در مواجهه با بیماری کووید ۱۹ دارد، تصریح کرد: تهیه واکسن با استراتژیهای مختلف در دستور کار دولتها و شرکتهای مختلف دنیا قرار گرفته است و بحث ما نیز تهیه واکسن و واکسیناسیون در کشور بوده که به عنوان دغدغه اصلی ایمونولوژیست ها مطرح است.
رئیس انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران با اشاره به اینکه اگر واکسیناسیون انجام شود، میتواند امیدی در کنار سایر روشهای پیشگیری از جمله ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی در کنترل و مهار بیماری کووید ۱۹ باشد، خاطرنشان کرد: نباید فرصت را از دست داد و خیلی از مواقع به بهترین نحو برنامه ریزی میکنیم اما در عمل با مشکل مواجه میشویم.
وجگانی یادآور شد: اگر از نظر برنامه ریزی تأخیر داشته باشیم در اجرا با مشکل مواجه خواهیم بود، زمان طلایی است و نباید آن را از دست بدهیم.
Monday, 25 November , 2024