ولی الله حیاتی روز یکشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای استان با قدردانی از مشارکت خیران استان که تاکنون ۷۰ میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کرده اند، تصریح کرد: تجهیز بیمارستان ها و تلاش برای تامین مواد ضدعفونی کننده و ماسک توسط نیکوکاران و تلاش بی وقفه و جهادی جامعه پزشکی و پرستاری استان در […]

ولی الله حیاتی روز یکشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای استان با قدردانی از مشارکت خیران استان که تاکنون ۷۰ میلیارد ریال به حوزه سلامت کمک کرده اند، تصریح کرد: تجهیز بیمارستان ها و تلاش برای تامین مواد ضدعفونی کننده و ماسک توسط نیکوکاران و تلاش بی وقفه و جهادی جامعه پزشکی و پرستاری استان در مقابله با این ویروس شایسته بالاترین تقدیرهاست.

وی با اشاره به اینکه ایستگاه‌های غربالگری بهداشتی در مبادی ورودی شهرستان ها تا زمان ابلاغ رسمی ستاد ملی مبارزه با کرونا فعال خواهد بود، خاطرنشان کرد: به منظور تنظیم بازار و کنترل دستورالعمل های بهداشتی با شروع مجدد فعالیت های اصناف، گروهی مشترک متشکل از نمایندگان فرمانداری، اتاق اصناف، اتحادیه، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و شبکه بهداشت و درمان تشکیل شده که به صورت مداوم از این واحدهای صنفی بازدید خواهد کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با اشاره به اینکه در خصوص چگونگی فعالیت پاساژها و بازارهای سنتی نیز تابع ابلاغ رسمی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم، گفت: رعایت موازین بهداشتی در برخی واحدهای صنفی، به ویژه نانوایی‌ها بسیار ضروری است، به گونه ای که نانوایان موظفند ضمن استفاده از کلاه، دستکش و ماسک، برای دریافت هزینه نان، از دستگاه کارت‌خوان استفاده کنند.  

تولید روزانه ۳ هزار ۵۰۰ لیتر الکل در خراسان شمالی

مسوول کمیته اقتصادی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا نیز در این نشست با بیان اینکه امروز خراسان شمالی در تامین اقلام بهداشتی، از استانی وارد کننده، به صادر کننده تبدیل شده، افزود: کارخانه آساک در شهرستان فاروج روزانه ۳ هزار و ۵۰۰ لیتر  الکل تولید می کند.

محمدرضا موفق یساقی افزود: تا کنون ۳۲ هزار لیتر الکل از کشور ارمنستان، ۵ هزار لیتر از استان گیلان و ۵ هزار لیتر از شهرستان فریمان وارد استان شده است.   

وی با بیان اینکه دیروز اولین کارخانه تولید دستکش پلاستیکی با کیفیت، با ظرفیت تولید روزانه ۵۰ هزار جفت در استان راه اندازی شد، گفت: یک میلیون دستکش طبی و لاتکس نیز وارد استان شده است که از فردا توزیع آن در شهرستان ها آغاز می شود.

موفق افزود: با پیگیری اتاق بازرگانی تا پایان هفته نیز یک میلیون دستکش دیگر وارد استان می شود.

۵۱ کارمند در خراسان شمالی مبتلا و یا مشکوک به کرونا

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: تاکنون ۵۱ نفر از کارکنان اداری مبتلا و یا مشکوک به بیماری کرونا در استان شناسایی شده اند که سه نفر از آنان فوت کرده اند.

علی بیگ زاده با اشاره به اینکه، ۳۱۰ نفر از همسران کادر درمانی و ۶۳۸ نفر از کارمندانی که بیماری زمینه ای داشته اند شناسایی شده و دورکاری یا مرخصی به آنان تعلق گرفته است، تصریح کرد: به برخی از اداراتی که خدمات دهی مناسبی به شهروندان به دلیل کاهش تعداد کارکنان، ارائه نداده اند، اخطار داده شده است.

وی با بیان اینکه حضور دوسوم کارمندان اداری طبق ابلاغیه های ستاد ملی مبارزه با کرونا رعایت شده،  اظهار داشت: از ۱۱ هزار و ۳۳۶ نفر از کارکنان اداری در ۶۱ دستگاه اجرایی استان، هفت هزار و ۶۳۱ نفر امروز در دستگاه های اجرایی حضور یافته اند.

وی با اشاره به استفاده از تمامی ظرفیت ها برای مقابله با کرونا گفت: استاندار خراسان شمالی تاکنون با ریاست ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی(ره) تماس هایی برای جذب اعتبارات برای مقابله با کرونا داشته است.