عباس حلوایی زاده در گفت و گو با پردیسان آنلاین با تاکید بر اهمیت استفاده از تولیدات ملی در پروژههای شهری اظهار داشت: صددرصد مصالح تجهیزات استفاده شده در پروژه تقاطع غیرهمسطح ولی عصر(عج) داخلی بوده است. معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه کابل ها، نئوپرنها و درزانبساط ها در پروژه پل […]
عباس حلوایی زاده در گفت و گو با پردیسان آنلاین با تاکید بر اهمیت استفاده از تولیدات ملی در پروژههای شهری اظهار داشت: صددرصد مصالح تجهیزات استفاده شده در پروژه تقاطع غیرهمسطح ولی عصر(عج) داخلی بوده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه کابل ها، نئوپرنها و درزانبساط ها در پروژه پل ولی عصر(عج) تماما داخلی بوده است افزود: کابل برق و روشنایی و پروژکتورهای استفاده شده در این پروژه نیز تماما داخلی وبومی بوده و حتی یک پیچش از خارج کشور نبوده است.
وی به برنامه استفاده از تولیدات ملی در پروژههای شهری اشاره کرد و گفت: اساس کار استفاده از تولیدات ملی را باید در طراحی پیش بینی می کردیم که شامل دو دسته کار می شد، یکی از این بخشها شامل پروژههای راهسازی از جمله تقاطعها و تونلها میشد.
حلواییزاده با بیان اینکه در سالهای گذشته به خاطر کیفیت و امکانات تولیدات شرایط استفاده از تولیدات ملی در برخی پروژههای عمرانی فراهم نبود، تاکید کرد: برای ساخت تقاطع شهرک قدس و تقاطع ۹ دی و چند پروژه دیگر روند کار به این صورت بود که تجهیزات ساخت پل را در درجه اول از کشورهای اروپایی تهیه میکردیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ادامه داد: بعد از اینکه مقداری تحریم ها بستهتر شد تجهیزات ساخت از کشورهای آسیایی مانند ترکیه تامین شد و بعد از آن کم کم به سمت کارخانههای داخلی کشور خودمان پیش رفتیم.
وی به ضرورت ها و ملاحظات تجهیزات پروژه های عمرانی تاکید کرد و افزود: پل چیزی نیست که بشود با آن شوخی کرد و باید تمام استانداردهای لازم را داشته باشد چرا که سازهای است که عمر مفیدش حداقل ۵۰ سال است.
حلوایی زاده تصریح کرد:برای ما مهم بود که وقتی تجهیزاتی برای چنین کاری قرار است استفاده شود باید تمام کنترل کیفیت ها انجام شود که از این جهت این موضوع زمان بر شد.
Friday, 22 November , 2024