مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: یکی از پیشنهاداتی که به وزارتخانه شده تبدیل اردوگاه فرهنگیان به “اردوگاه بینالمللی جهان اسلام” است
به گزارشپردیسان آنلاین، علیرضا رحیمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در یک سال گذشته، اظهار داشت: بعد از ۲۷ ماه دوری از فضای آموزشی طرحی با عنوان “مدرسه تعطیلی نداریم” در تابستان مطرح شد که در پی آن تعداد ۳۰۰ مدرسه در قالب خادمیاران رضوی بدون صرف هیچ گونه هزینهای فعال شد، به این صورت که ۹۰۰ نفر از همکاران فرهنگی ما در قالب فعالیتهای تربیتی، دینی، علمی و هنری همچنین برای جبران بحث یادگیری، درسهای ریاضی و فیزیک و موارد دیگر ورود پیدا کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم از فعالیت ۵۳ مدرسه در قالب ورزش صبحگاه خبر داد و تصریح کرد: با توجه به نیازسنجی و بررسی که ابتدای کار صورت گرفت ۵ کار مشخص ارتقای توانمندی معلمان، حوزه پرورشی، مباحث یادگیری دانشآموزان و مشارکتهای مردمی در اولویت انجام قرار گرفت.
وی با بیان آثار و برکات حضور مبلغان در مدارس عنوان کرد: از بین ۳ هزار مبلغ داوطلب، ۹۰۰ نفر از توانمندترین افراد منتخب به مدارس استان معرفی شدند تا به صورت هدفمند در مدارس تاثیرگذار باشند و طرح “زیست عفیفانه” نیز با همکاری سازمان تبلیغات در تعداد ۶۰ مدرسه استان با قوت در حال انجام است.
به گفته رحیمی برگزاری یک هزار و ۴۸۱ یادواره شهدا در همه مدارس استان اقدامی بینظیر در سطح ملی و در تاریخ انقلاب اسلامی بود که توانمندی و خود اتکایی مدارس را نمایان ساخت، همچنین در این راستا تعداد ۴۰۰ نفر از معلمان ما به عنوان راوی معلم تحت آموزشهای اختصاصی قرار گرفتند تا در مناسبتهای مختلف و کنگره شهدا حضور مؤثر داشته باشند.
وی با اشاره به برگزاری گفتمانهای آزاد توسط اساتید برجسته در مدارس یادآور شد: ۲۵۰ نفر از بسیج اساتید برای حضور در مدارس و برگزاری “گفتمان های آزاد دینی” ساماندهی شدند تا پاسخگوی شبهات و دغدغههای دانشآموزان باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم از افتخارات دانشآموزان استان خبر داد و گفت: معدل کتبی دانشآموزان قمی در کنکور سراسری دو رتبه و امتحانات نهایی دو نمره ارتقا یافت همچنین دانشآموزان قم سال گذشته ۱۱ مدال شامل چهار طلا، چهار نقره و سه برنز در المپیادها کسب کردند که در سال جاری به هفت مدال طلا و چهار نقره ارتقا یافت.
وی برنامهریزی برای تقویت بنیه علمی دانشآموزان را مورد تأکید قرار داد و گفت: از ابتدای سال تعداد ۱۱ پایگاه علمی در استان فعال و خانه المپیاد نیز در مدرسه تیزهوشان ایجاد شده و در جلسه اخیر هم تصمیم بر افزایش تعداد پایگاهها گرفتیم، چرا که ارتقای سطح علمی دانشآموزان استان از اهداف مهم آموزش و پرورش است.
این مسئول آموزشی با اشاره به جهاد تبیین مدنظر مقام معظم رهبری که امید را در مردم ایجاد میکند، خاطرنشان کرد: همگان بدانند که در آموزش و پرورش اقدامات بسیار ارزشمندی در حوزههای مختلف آموزشی انجام شده است.
وی استان قم را مرکز جهان تشیع خواند و گفت: یکی از پیشنهاداتی که به وزارتخانه شده تبدیل اردوگاه فرهنگیان به «اردوگاه بینالمللی جهان اسلام» است که باید نمادهای کشورهای اسلامی دراین اردوگاه گنجانده شود، در حال حاضر این اردوگاه با سالن ۲۰۰ نفره و ۳۰ سوئیت فعال محوطه مناسبی دارد که از ابتدای سال تاکنون در قالب اردوهای یک تا چند روزه هفت هزار دانشآموز در این اردوگاه پذیرش شدهاند.
رحیمی با بیان دیدار هفتگی دانشآموزان قمی با شخصیتهای استانی و ملی یادآور شد: در روزهای یکشنبه هر هفته از ساعت ۱۱ تا ۱۲ تعدادی از دانشآموزان با شخصیتهای مهم ملی و استانی دیدار و گفتوگو دارند که دو جلسه دوستانه با آیتالله سعیدی، تولیت حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و یک دیدار هم با استاندار داشتند که نتیجه آن بسیار اثر بخش بوده است.