بیانیه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در محکومیت کشتار مسلمانان هند

به گزارش روز  چهارشنبه سازمان امور حج و زیارت، در بیانیه حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب آمده است: این روزها، جهان شاهد فاجعه‌ای خون‌بار است. کشوری مانند هندوستان که پیشینه قرن‌ها زندگی ‌مسالمت‌آمیز ادیان و اقوام گوناگون را در تاریخ طولانی خود داشته است، اکنون به عرصه درگیری و جنایت علیه اقلیت‌ مسلمان تبدیل شده است.  
در ادامه این پیام آمده است: جنایات آشکاری که نه فقط در تاریکی شب، بلکه در مقابل دیـدگـان نیـروهای انتظامـی هنـد صورت می‌گیرد و اینان جز نظاره اقدامی نمی‌کنند و حتی در برخی صحنه‌ها به همدستی هندوان‌افراطی قیام می‌نمایند. ضرب و شتم، زنده بگور کردن زنان و کودکان، قتل، تخریب مساجد و آتش زدن منازل تنها گوشه‌ای از اخبار فاجعه است.  
نماینده ولی فقیه در امور حج در این بیانیه افزود: این ظلم آشکار که با قانون شهروندی تبعیض‌آمیز آغاز شد به سکوت و حمایت آمریکا دلگرم است. علی رغم شدت یافتن اعتراضات به قانون تبعیض مذهبی، سفر رئیس جمهور آمریکا با این بی‌عدالتی همزمان گردیده و ترامپ در پاسخ به خبرنگاران از حمایت مسلمانان ستمدیده طَفره رفت. اویی که همواره هر اتفاق کوچکی در اقصی نقاط جهان را به بهانه تضییع حقوق بشر محکوم کرده در برابر این جنایت آشکار سکوت می‌کند و مسئله را مشکل داخلی هند می‌خواند. بخاطرداشته باشیم قرن‌ها قبل امیر مؤمنان‌علی علیه‌السلام درسخنی‌خطاب به زمامدار خود، شهروندان را در دو گروه منحصر دانست.  
حجت الاسلام نواب در این بیانیه تاکید کرد: از این رو دفاع از حقوق مسلمانان شهروند هند نه تنها تکلیفی دینی بر دوش همه مسلمانان و پیروان ادیان مسالمت‌جو که وظیفه‌ای انسانی بر ذمّه همه آزادگان جهان است که دفاع از حقوق‌ بشر را دستور وجدان بیدار خود می‌دانند. این جانب این جنایات را محکوم کرده از همه ملت بزرگ هند، مسلمانان جهان و وجدان‌های بیدار حمایت بی‌دریغ از مظلومان فاجعه اخیر را خواهانم زیرا همه از امیر مؤمنان علی علیه‌السلام  فرمان گرفته‌ایم که کونا للظالم خصماً‌ و للمظلوم عونا.  
وی در این بیانیه ادامه داد: ما از دولت حاکم فعلی می‌خواهیم که به وظایف قانونی خود در آرام ساختن اوضاع و حفظ حقوق شهروندان مسلمان هند قیام کند، با تمام قوا به مقابله با رفتارهای خشونت‌آمیز  این گروه از هندوان افراطی برخیزد، بیش از این اعتبار و جایگاه خود را در میان مسلمانان و کشورهای آزادیخواه به زیر سئوال نبرد و فراموش نکند که میراث دار رهبر مبارز و استعمارستیزی مانند مهاتما گاندی است که با منطقی استوار حرکت خود را بر پرهیز از خشونت و یکپارچگی ملت هند بنا نهاده و همراهی رهبران مسلمان در قیام آزادیبخش هند را به سرمایه‌ای اجتماعی و عامل وحدتی استوار در جامعه هند بزرگ بَدَل ساخته بود.  بی‌تردید اگر چنین حرکت‌های تفرقه‌انگیزانه‌ای تداوم یابد، اتحاد هند دستخوش تلاطم خواهد ‌شد و کشور از روند توسعه و پیشرفت باز خواهد ماند و زیانش همگان را فرا خواهد گرفت.                                                       
 

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=15063

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: