حجت‌الاسلام نعمت‌الله آزموده در گفتگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با اشاره به وظایف شورای نگهبان، اظهار کرد: عمل به مر قانون فارغ از مصلحت سنجی نقطه قوت شورای نگهبان است. مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام خامنه‌ای بجنورد ادامه داد: شورای نگهبان دلایل را به داوطلبان احراز صلاحیت نشده اعلام می‌کند و آن‌ها می‌توانند از دلایل […]

حجت‌الاسلام نعمت‌الله آزموده در گفتگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با اشاره به وظایف شورای نگهبان، اظهار کرد: عمل به مر قانون فارغ از مصلحت سنجی نقطه قوت شورای نگهبان است.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام خامنه‌ای بجنورد ادامه داد: شورای نگهبان دلایل را به داوطلبان احراز صلاحیت نشده اعلام می‌کند و آن‌ها می‌توانند از دلایل رد صلاحیت خود گزارش دهند؛ اما شورای نگهبان طبق قانون دلایل رد صلاحیت را به‌صورت عمومی اعلام نمی‌کند.

وی تصریح کرد: البته لازم است شورای نگهبان و پژوهشگاه آن و نیز نخبگان دلسوز و انقلابی نسبت به تبیین مبانی تصمیمات این شورای محترم، اقدامات مستمر و پرحجم و هنرمندانه را به انجام رسانند.

حجت‌الاسلام آزموده گفت: روشن است که انتقاد منطقی و عالمانه به تصمیمات شورای نگهبان پذیرفته شده و مورد قبول این نهاد است؛ اما آنچه مهم است این بوده که در بزنگاه‌های حادثه باید از جایگاه والا و بی‌بدیل این نهاد مقدس صیانت کرده و آن را وظیفه خود بدانیم.

مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام خامنه‌ای بجنورد در ادامه با اشاره به رقابت کاندیداها گفت: این افراد مورد تأیید حداقلی شورای نگهبان هستند و تأیید حداکثری نامزدها و تعیین اصلح بر عهده خود مردم است که با بصیرت بالا باید گزینه اصلح را انتخاب کنند.

وی با اشاره به ویژگی‌های انتخاب اصلح در جریان انتخابات ریاست جمهوری، افزود: شرکت در انتخابات وظیفه‌ای شرعی، قانونی و عملی است و انتخاب اصلح تکمیل‌کننده این وظیفه قلمداد می‌شود.

حجت‌الاسلام آزموده با تأکید بر ضرورت هوشیاری مردم در انتخاب اصلح از بین کاندیداها، گفت: نخستین معیار انتخاب اصلح صداقت و امانت‌داری است؛ زیرا فرد اصلح کسی است که با صداقت و راست‌گویی با مردم سخن گوید و با رانت‌خواری و دروغ‌گویی به اعتماد این مردم خیانت نکرده باشد.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خراسان شمالی تعهد و تخصص داشتن را دومین ویژگی فرد اصلح خواند و افزود: نامزد اصلح کسی است که با سخنرانی‌هایش و تبلیغ خود چراغ سبز به دشمنان نشان ندهد.

وی در انتها اخلاق را از دیگر ویژگی‌های فرد اصلح عنوان کرد و بیان داشت: فردی صالح و اصلح است که در عمل و کلام اهل ادب و احترام باشد.