به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، پردیسان آنلاینداد غضنفری ظهر سه شنبه در حاشیه جلسه کارگروه تنظیم بازار در جمع خبرنگاران، ذخیره شکر، روغن و برنج در قم را مطلوب دانست و افزود: درباره ماه رمضان نیز پیش بینیهای لازم جهت تأمین کالاهای اساسی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه تولید مرغ در قم بین ۶۰ تا ۸۰ تن در نوسان است، افزود: مصرف و نیاز واقعی استان در زمینه تخم مرغ بیش از این میزان است و کمبود نیاز قم همواره از سایر استانها تأمین شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم بیان کرد: تفاوت قیمت با استانهای همجوار و پایبندی کامل به مصوبات ستاد تنظیم بازار سبب شده تا صفهایی برای تهیه و خرید مرغ در این استان تشکیل شود.
وی با بیان اینکه نسبت به اسفندماه سال گذشته ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی استان افزایش یافته است، افزود: از مرغ منجمد برای تنظیم بازار و رفع نیازهای اساسی مردم استفاده شده است.
غضنفری ضمن پیش بینی کاهش قیمت مرغ افزود: از اسفندماه سال گذشته تا کنون ۴۰۰ تن مرغ منجمد توزیع و ۲۰۰ نقطه توزیع با حضور ناظران محلی فعال شده است.