حذف وعده‌های غذایی اغلب منجر به پرخوری در اواخر روز می‌‏شود و فرایند کاهش وزن را دچار اختلال می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه پردیسان آنلاین، حفظ وزن سالم با داشتن سبک زندگی سالم امکان‌پذیر است، اما بعضی از اشتباهات رایج می‌تواند رسیدن به اهداف کاهش وزن و حفظ وزن در محدوده سالم را دشوارتر کند، در ادامه به بررسی چند اشتباه رایج می‌پردازیم که باعث افزایش وزن می‌شود:

پرخوری کردن

این یک تصور اشتباه رایج است که اگر غذا سالم باشد، می‌توان به میزان زیاد مصرف کرد، در صورتی که میزان غذای دریافتی حتی برای غذاهای سرشار از مواد مغذی مانند آجیل، آووکادو یا غلات کامل بسیار مهم است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف غذای بیش از حد منجر به افزایش کالری دریافتی می‌شود و مصرف مقادیر زیاد هر ماده غذایی نیز می‌تواند در طول زمان باعث افزایش وزن شود.

تمرکز انحصاری بر رژیم غذایی

رژیم غذایی برای مدیریت وزن بسیار مهم است، اما تمرکز انحصاری بر آنچه مصرف می‌کنیم و نادیده گرفتن جنبه‌های حیاتی دیگر مانند فعالیت بدنی و سبک زندگی به کاهش وزن مؤثر کمک نمی‌کند، بلکه پیروی از رژیم غذایی سالم باید با ورزش منظم همراه باشد، در این صورت متابولیسم بدن افزایش و سلامت عمومی نیز بهبود می‌یابد، حتی فعالیت‌های ساده مانند پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری نیز می‌تواند در این زمینه تفاوت چشم‌گیری ایجاد کند.

حذف کردن وعده‌های غذایی

حذف وعده‌های غذایی ممکن است روش مناسبی برای کاهش کالری دریافتی به نظر برسد، اما اغلب نتیجه معکوس می‌دهد و منجر به پرخوری در اواخر روز می‏‌شود، نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که نخوردن صبحانه با افزایش خطر چاقی و اختلال در متابولیسم گلوکز مرتبط است.

کاهش مصرف غذاهای حاوی مواد مغذی

برخی افراد در تلاش برای کاهش وزن سریع، مصرف غذا را به شدت کاهش می‌دهند که باعث کاهش دریافت مواد مغذی ضروری می‌شود، نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که کاهش مصرف غذاهای حاوی مواد مغذی متابولیسم را کاهش می‌دهد و فرایند کاهش وزن را دشوارتر و ناپایدارتر می‌کند؛ توصیه شده است که به جای کمیت غذا بر کیفیت رژیم غذایی تمرکز کنید و برای اطمینان از دریافت کافی ویتامین‌ها و مواد معدنی، انواع میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل را در وعده‌های غذایی خود بگنجانید، وعده‌های غذایی متعادل به حفظ سطح انرژی و ارتقای متابولیسم سالم کمک می‌کند.