سیاوش بیرانوند روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: آموزش مجازی دانشجویان در سامانه نوید ارائه می شود اما در برخی مواقع به دلیل ایراد زیرساختی فناوری و یا کمبود امکانات با مشکلاتی مواجه هستند. وی گفت: حدود یکهزار دانشجویی که در کلاسهای آموزش مجازی شرکت نمی کنند به طور عملی در […]
سیاوش بیرانوند روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: آموزش مجازی دانشجویان در سامانه نوید ارائه می شود اما در برخی مواقع به دلیل ایراد زیرساختی فناوری و یا کمبود امکانات با مشکلاتی مواجه هستند.
وی گفت: حدود یکهزار دانشجویی که در کلاسهای آموزش مجازی شرکت نمی کنند به طور عملی در میدان مبارزه با کرونا بوده و به عنوان انترن (کارآموز پزشکی) در مراکز بهداشتی و درمانی حضور دارند.
وی تصریح کرد:تنها نیمی از سه هزار دانشجوی حاضر در سامانه نوید فعال هستند و در مباحث پرسش و پاسخ شرکت می کنند اما مابقی تنها برای دریافت فایل ها و مطالب ارائه شده توسط اساتید در کلاسهای مجازی شرکت دارند.
بیرانوند گذراندن واحدهای تحصیلی ترم جاری را مشروط به حضور در این کلاسها دانست و افزود: ازمجموع ۳۰۰ نفر اساتید پزشکی استان نیز حدود ۲۰۰ نفر کلاس های اینترنتی را برگزار و اداره می کنند.
وی توضیح داد: کلاس های تئوری تحصیلات تکمیلی دانشجویان پزشکی لرستان با توجه به جمعیت های کم برقرار است اما برخی دانشجویان به دلیل غیربومی بودن و تعطیلی خوابگاهها نتواسته اند در آن شرکت کنند.
وی گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا در صورت کنترل این بیماری و عدم شیوع دوباره، کلاس های حضوری دانشجویان از ۶خرداد آغاز و امتحانات نیز اول تا ۱۵مرداد برگزار خواهد شد.
۳۴ رشته محل در دانشکده های علوم پزشکی لرستان تدریس می شود.
Monday, 25 November , 2024