آمار خودکشی در آمریکا از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و این بالاترین نرخ خودکشی در میان کشورهای ثروتمند جهان است.

پردیسان آنلاین، گروه بین الملل: از اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی آمار خودکشی در محل کار به شکل چشمگیری در آمریکا افزایش یافت. براساس گزارش‌های رسمی، در سال ۲۰۰۵ آمار خودکشی‌هایی از این دست ۱۸۰ و در سال ۲۰۱۹ یعنی آخرین سالی که داده‌های مربوط به آن موجود است، ۳۰۷ مورد بوده است و این بالاترین تعداد خودکشی در محل کار است که از سوی دفتر آمار کار وابسته به وزارت کار آمریکا از سال ۱۹۹۲، یعنی زمان تأسیس این دفتر، تاکنون به ثبت رسیده است.

به عقیده مایکل سیناتو، تحلیلگر روزنامه گاردین انگلیس، آمار ثبت شده کمتر از میزان واقعی تعداد خودکشی‌هایی است که در محیط‌های کاری در آمریکا رخ می‌دهد. به گفته سیناتو بسیاری از این موارد در آمار رسمی ثبت نمی‌شوند به این دلیل که وقتی خودکشی خارج از وقت اداری یا خارج از محل کار انجام شود طبقه بندی آن در مجموعه خودکشی‌های مرتبط به محیط کار دشوار می‌شود. از سوی دیگر عوامل زیاد دیگری نیز در وقوع خودکشی موثرند.

بالاترین نرخ خودکشی در میان کشورهای ثروتمند جهان

به گزارش صندوق کشورهای مشترک المنافع در سال ۲۰۲۰، آمار خودکشی در آمریکا از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و این بالاترین نرخ خودکشی در میان کشورهای ثروتمند جهان است. در سال ۲۰۲۰ خودکشی با تلفات ۴۵ هزار و ۹۷۹ نفری خود دوازدهمین عامل مرگ و میر در آمریکا اعلام شد. به علاوه در همین سال یک میلیون و ۲۰۰ هزار مورد اقدام به خودکشی هم گزارش شده است. بنا به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (سی دی سی)، از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ میلادی، خودکشی دومین عامل مرگ و میر افراد ۱۰ تا ۳۴ ساله و پنجمین عامل تلفات افراد ۳۵ تا ۵۴ ساله اعلام شده است.

آمریکا بالاترین آمار خودکشی در میان کشورهای ثروتمند جهان را دارد

گزارش گاردین همچنین حاکی است کارکنان بخش درمان شاغلین یکی از چند مشاغلی هستند که شرایط کاری به شدت دشواری را به ویژه پس از شیوع کرونا، تحمل می‌کنند و همین مساله باعث شده است تا شمار زیادی از آنان بر اثر ناراحتی‌های ناشی از شرایط سخت کار و کمبود شدید نیرو دچار مشکلات سلامت روان شده و یا تصمیم به ترک محل کار بگیرند. با این وجود استرس ناشی از محیط کار مسأله‌ای فراگیر است که در مشاغلی مانند کادر درمان یا کارگران ساختمانی بالاترین میزان خودکشی را به خود اختصاص می‌دهد.

آمریکا بالاترین آمار خودکشی در میان کشورهای ثروتمند جهان را دارد

به گفته دکتر ایپریل فورمن، عضو کمیته انجمن خودکشی شناسی آمریکا، باید برای جلوگیری از این پدیده دوره‌های پیشگیری از خودکشی در محل کار راه اندازی شود و شرایط سلامت روانی افراد بهبود یابد. ازجمله با ارائه آموزش‌ها و سیاست‌های پیشرفته جلوگیری از خودکشی و ارائه برنامه‌هایی برای کمک به سلامت روان کارکنان از طریق قراردادهای بیمه با پوشش بیشتر.