سرهنگ محمدرضا کاظمی امروز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت سی و هشتمین سالگرد فتح خرمشهر اظهار داشت: مهمترین و شاخص‌ترین برنامه قابل اجرا در استان، تدوین دانشنامه رزمندگان گلستانی است که با تشکیل ۱۵ کارگروه استانی و کارگروه‌های شهرستانی، مقدمات اولیه آن آماده شده و در حال تکمیل است. وی با بیان این که […]

سرهنگ محمدرضا کاظمی امروز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت سی و هشتمین سالگرد فتح خرمشهر اظهار داشت: مهمترین و شاخص‌ترین برنامه قابل اجرا در استان، تدوین دانشنامه رزمندگان گلستانی است که با تشکیل ۱۵ کارگروه استانی و کارگروه‌های شهرستانی، مقدمات اولیه آن آماده شده و در حال تکمیل است.

وی با بیان این که ۸۰ درصد اطلاعات سرداران و رزمندگان گلستانی جمع‌آوری شده ادامه داد: در این دانشنامه به جمع‌آوری نقش بخش‌های مختلف استان مانند جهاد سازندگی، مخابرات، آموزش و پرورش و دیگر ارگان های فعال گلستان در دوران دفاع مقدس پرداخته می شود.

وی اضافه کرد: برای جمع‌آوری آثار رزمندگان و سرداران گلستانی در دوران دفاع مقدس در قالب کتاب‌های مکتوب و صوتی، امکانات کمی داریم و نیاز است امکانات بیشتری از جمله حضور پیشکسوتان و نویسندگان را در اختیار داشته باشیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان گفت: به دلیل کمبود امکانات نمی‌توانیم برخی از تاریخ شفاهی رزمندگان و سرداران شهید استان را جمع‌آوری کنیم، زیرا والدین برخی از این شهدا در قید حیات نبوده و یا به علت مشکلات جسمانی قادر به همکاری با ما نیستند.

کاظمی در ادامه به برخی برنامه‌های شاخص ایام فتح خرمشهر در گلستان اشاره کرد و گفت: عطرافشانی و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، برگزاری مسابقه کتابخوانی، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، رونمایی از ۲۳ کتاب مکتوب و ۴ کتاب صوتی، برگزاری شب شعر خاطره، برگزاری نمایشگاه عکس خاطره به صورت مجازی، برگزاری نمایشگاه کتاب و اسناد و افتتاح ۱۴۰ واحد مسکونی مناطق سیل زده از جمله این برنامه ها است.

وی ادامه داد: انجام موشن و اینفوگرافی، رژه خودرویی، سخنرانی پیشکسوتان دفاع مقدس در مصلی نماز جمعه شهرهای سفید کرونایی، نشست تشریح عملیات بیت‌المقدس و نواخته شدن بانگ مقاومت و پیروزی در ساعت سوم خرداد همزمان با اعلام آزادسازی خرمشهر در ادارات، ارگان‌ها و سازمان‌ها بخشی دیگر از برنامه‌های این ایام است.