غلامعلی دهشیری سهشنبه شب در مراسم افتتاح دفتر شورای حل اختلاف اصناف مرکز استان یزد افزود: از چالشهای دستگاه قضایی افزایش ورودی پروندهها است و با توجه به بحران کرونا باید پیش بینی این افزایش را داشته باشیم و این حجم از ورودی علاوه بر پروندههای مسن دستگاه قضایی است.
وی ادامه داد: با تلاشی که توسط قضات و پرسنل دادگستری استان یزد صورت گرفت در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار پرونده مسن کم شد و لذا قضات با فراغت بال بیشتری در امر قضاوت خدمت خواهند کرد.
رییس کل دادگستری استان یزد گفت: استفاده از مردم برای حل اختلافات و منازعات یکی از راهکارهای بسیار خوب دستگاه قضایی است لذا در ابتدا از حوزه گردشگری و امروز در قسمت اصناف شوراهای حل اختلاف آغاز بکار میکند تا از مراجعه افراد به سیستم قضایی اجتناب شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر مدیران دستگاه قضایی استان عمدتا جوان هستند و دوران اینکه پشت میز بنشینیم تا مردم به ما مراجعه کنند، گذشته و خود ما در سطح جامعه آمدیم و با روحیه فسادستیزی و انقلابی به مردم خدمت خواهیم کرد تا از رفت و آمد مردم به دستگاه قضا با استفاده از پتانسیل شورای حل اختلاف کاهش دهیم.
دهشیری افزود: با توجه به اینکه شورای حل اختلاف اصناف در مرکز استان یزد راه اندازی میشود، پروندههایی که در ارتباط با اصناف باشد به این شورا ارجاع خواهد شد و قطعا باعث خیر بسیار زیادی خواهد بود.
همچنین مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد در این نشست گفت: خوشبختانه فضای تعاملی و دوستانه بسیار خوبی با اصناف استان یزد وجود دارد و ما خود را جدای از اصناف نمیدانیم و اصناف ما در همه مناسبتها و هر کجا که نیاز بود در صف اول و از اولین دقایق حضور داشتند و قدردان آنها هستیم.
محمدرضا علمدار یزدی افزود: آخرین مورد آن بحران کرونا بود که اصناف استان یزد به یاری مردم آمدند و بخشی از وظایف دولت را به دوش گرفتند و همواره نگاه ما به تشکلهای بخش خصوصی به عنوان بازویی پرتوان برای کمک به بخش دولتی بوده است.
وی اظهار داشت: تشکیل شورای حل اختلاف اصناف بسیاری از هزینهها را کاهش داده و دلخوریها را کمتر خواهد کرد و از تشکیل این شورا کمال تشکر را داریم.
همچنین رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد در این نشست گفت: بسیاری از فعالیتهایی که در اتاق اصناف یزد صورت گرفته بعدا در کشور به عنوان الگو استفاده و در همه کشور اجرا شده که یکی از آنها تشکیل مرکز نیکوکاری اصناف است.
علیرضا حسنی ادامه داد: بازاریان یزدی در همه فعالیتهای خیرخواهانه پیشقدم هستند و از زلزله کرمانشاه و سیل لرستان و بحران کرونا یاری رسان مردم بوده و هستند.
وی افزود: اصناف ما همواره به دیگران کمک میکردند اما بحران کرونا باعث شد بخشی از اصناف نیازمند شده و خود نیاز به کمک داشته باشند و از دولت تقاضا داریم تا پشتیبانی این بازاریان را داشته باشد.
حسنی گفت: متاسفانه در بخش حمایتهایی که از متضرر شدگان بحران کرونا صورت میگیرد و از هزار صنف و رستهای که در اصناف وجود دارد فقط ۱۳ صنف و رسته مورد حمایت دولت قرار گرفت و بقیه را دولت ندید و خواشنمندیم دولتمردان عینک خود را عوض کنند و همه را یکسان ببینند و همه اصناف نیازمند کمک را یاری رسان باشند.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد ادامه داد: با کمک مسوولان استان و بازاریان و اصناف درخواستهایی را جهت این مورد به مرکزنشینان ارسال کردیم اما متاسفانه در تهران گوش شنوایی نبود و در بستههای حمایتی اصناف فقط همان ۱۳ رسته دیده شده که از این تعداد چهار رسته آن جزو اصناف نیست و از مسوولان درخواست داریم اگر قرار است کمکی صورت گیرد باید به همه صنوف کمک شود و فقط صنفی خاص نباشد.
وی ابراز داشت: البته ما از خیرین صنفی کمک میگیریم و خودمان فریادرس اصناف ضرر دیده هستیم اما از مسوولان درخواست داریم در این زمینه یاری رسان اصناف باشند.
در پایان این نشست سیدحسن ضیایی به عنوان رئیس شورای حل اختلاف اصناف مرکز استان یزد، سیدرضا دهقان به عنوان دبیر، مجتبی ذوالفقاری و حامد میرمحمدی بعنوان اعضای اصلی شورای حل اختلاف اصناف مرکز استان یزد معرفی شده و دفتر این شورا با حضور مسوولان افتتاح شد.