عیسی قاضی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار پردیسان نوین اظهارداشت: برداشت ماهی در حدود یک سال بعد از رهاسازی لارو از این بندهای خاکی انجام خواهد شد.
وی افزود: پیشبینی میشود ۳۰۰ تن ماهی گرم آبی از منابع آبی شهرستان فنوج تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی فنوج بیان کرد: معمولا در زمان برداشت وزن هر ماهی بین یک تا یک و نیم کیلوگرم است که بازار پسندی خیلی خوبی در منظقه دارد.
به گزارش پردیسان نوین فنوج با گستره هفت هزار و ۷۳۲ کیلومتر و جمعیت ۵۲ هزار نفری که ۷۸ درصد آن را روستاییان تشکیل می دهند در ۴۵۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.