ماموستا ملاسیدمحمد محمدی روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش روانسر افزود: نهاد تعلیم و تربیت زیربنای تمام ارگان ها و نهادهاست و برای دستیابی به توسعه باید به همه مقاطع تحصیلی آن بها داده شود.
وی تصریح کرد: تلاش کنیم تا فعالیتهای آموزش و پرورش از نظر کیفی و کمی افزایش پیدا کند چرا که جهاد علمی و توسعه پایدار مهمترین رسالت آموزش و پرورش است.
امام جمعه روانسر با بیان اینکه در بینش دینی مسلمانان، معلم ادامه دهنده راه انبیا است و نقش روشنگری در جامعه را دارد، ادامه داد: مجموعه آموزش و پرورش در پرورش نسلی مسوولیت پذیر، متعهد، متدین و آگاه رسالت بسیار سنگینی دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری روانسر هم گفت: سختی کار معلمان و تلاش و کوشش آنان برای ارتقای علمی شهرستان را ارج می نهیم.
پژمان امجدیان افزود: نقش آموزشی که آموزش و پرورش در دوران پسا کرونا ایفا خواهد نمود بسیار مهم و سازنده خواهد بود.
وی بربرطرف کردن مشکلات روستاهای فاقد اینترنت و تقویت فناوری در مجموعه اداره تاکید کرد.
معاون فرماندار روانسر با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش باید سرمایهگذاری انجام شود؛ بزرگترین سرمایه در این حوزه را تربیت نیروی انسانی متخصص دانست.
مدیر آمورش و پرورش روانسر نیز با بیان اینکه دانش آموزان ۲۰ مدرسه روستایی به اینترنت دسترسی ندارند، افزود: برای رفع مشکل مدارس روستایی فاقد اینترنت نامه نگاری و پیگیری های لازم انجام شده است.
کامران حسین زاده، همچنین از واریز ۷۳۰ میلیون ریال به حساب مدارس این شهرستان برای خرید مواد ضدعفونی خبر داد.
وی گفت: با بازگشایی مدارس برای رفع اشکال، مدارس با همت مدیران و پویش های مردمی ضدعفونی شده است.
شهرستان روانسر حدود ۹ هزار دانش آموز در پایه های مختلف تحصیلی دارد و بیش از ٨۰۰ فرهنگی در بخش های مختلف فعالیت دارند.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.