سید مسعود عظیمی روز پنجشنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری با بیان اینکه بیماری کرونا به صنایع و بخش تولید خسارت وارد کرد افزود: برای بررسی و اقدام مناسب در راستای رسیدگی به وضعیت بخشهای مختلف تولیدی باید آمار دقیق وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: صاحبان صنایع ، بخش تولید، کشاورزی و سایر مجموعههایی که بخاطر کرونا دچار مشکل اقتصادی و نقدینگی شدند باید تمام موارد را بر اساس اطلاعات مستند تنظیم و ارائه دهند تا پیگیری لازم به آید .
این مسوول به مشکل نقدینگی برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی در زمان شیوع کرونا تانکون در سطح استان اشاره کرد و بر همکاری تمام دستگاهها با فعالان این عرصه مهم برای برون رفت از مشکلات تاکید کرد.
عظیمی گفت: همکاری بخشخصوصی و تشکلها برای عبور از وضعیت کنونی ضروری است و تاکنون نیز شاهد تعامل و اقدام مناسبی هستیم و باید همیاریها و پیگیریها ادامه داشته باشد.
همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد، گزارشی از وضعیت این مجموعه و اقدامهای به عمل آمده در دوران کرونا تاکنون اشاره کرد و بر همکاری در پیگیری مطالبات تاکید کرد.
محمدرضا علمدار از همکاری صنایع و واحدهای تولیدی در پیگیری مسائل و مشکلات در بحران کرونا قدردانی کرد و تداوم اقدام مناسب و موثر را خواستار شد.
در این جلسه برخی از مسوولان و فعالان تولید و صنعت به مسائل و نیازهای خود به خصوص مشکل نقدینگی و پیگیری نیازها تاکید کردند.
استان یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی دارای حدود سه هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی است و یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که شامل ۸۵ درصد جمعیت شهری و ۱۵درصد روستایی است.
هم اکنون بیش از ۸۰۰ نوع کالا در واحدهای صنعتی استان یزد تولید می شود که ۴۰۷ قلم آن به ۹۳ کشور دنیا صادر میشود.