به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران؛ با توجه به تاثیرگذاری رسانه های دیجیتال در دنیای امروز و ضرورت و اهمیت دوچندان آن در دوره فاصله گذاری اجتماعی جبری ناشی از ویروس همه گیر اخیر، این سازمان، راوک را به اختصار حروف (رسانه اسناد و کتابخانه ملی) راه اندازی کرد.
راوک، آنطور که از نام آن بر می آید قرار است پژواک شفافی از برنامه ها، مراسم، کلاس ها و کارگاه ها، تبادل و تعاطی آرا و فعالیت های ذیل آرشیو ملی و کتابخانه ملی باشد.
همچنین از طریق راوک مخاطبان و عموم مردم از آخرین نقطه نظرات و آرای کارشناسی صاحبنظران و دست اندرکاران و اقدامات و فعالیت های این سازمان و رویکرد و عملکرد مسئولان آن به شکل چندرسانه ای مطلع خواهند شد.
علاوه بر این، این شکل از «ارتباط چندرسانه ای»، بر اساس وظایف ذاتی و رسالت این سازمان، در خدمت اطلاع رسانی، حفظ و اشاعه میراث مکتوب، مستند و نیز میراث دیداری و شنیداری حافظه ملی ایرانیان قرار خواهد گرفت.
طرق ارتباطی راوک به وسیله پادکست های خبری، سخنرانی، ویدیوها، کلیپ ها موشن گرافیک و برنامه های تلویزیونی و ارتباطات و برنامه های کوتاه رادیویی خواهد بود.
راوک در مقطع کنونی در بستر وبسایت، شبکه های ارتباطی مجازی اینستاگرام، بله و سروش با درنظر گرفتن چشم انداز معین سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان برجسته ترین قطب ساماندهی شبکه دانش در منطقه با اتکا به مجموعه ها و متخصصان فعالیت خود را از روز ۱۹ اردیبهشت همزمان با روز اسناد ملی و شب میلاد متبرک کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) آغاز می کند.