محمدرضا علمدار یزدی روز سه شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به اهمیت همکاری تمام دستگاه‌ها و پیگیری مصوبات کارگروه در ایجاد تولید و اشتغال مولد و پایدار برای استان اشاره کرد و افزود: محور این کارگروه برداشتن رفع موانع تولید و تحقق اهداف نظام در عرصه مهم اشتغال است . […]

محمدرضا علمدار یزدی روز سه شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به اهمیت همکاری تمام دستگاه‌ها و پیگیری مصوبات کارگروه در ایجاد تولید و اشتغال مولد و پایدار برای استان اشاره کرد و افزود: محور این کارگروه برداشتن رفع موانع تولید و تحقق اهداف نظام در عرصه مهم اشتغال است .

وی ادامه داد:  سال گذشته با برگزاری جلسه های منظم و همکاری اعضا و پیگیری دستگاه‌ها با جلب مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران و رفع موانع تولید شاهد اقدام‌های خوبی بودیم و امسال باید این حرکت از ابتدا با شتاب بهتر و همکاری بیشتر مردم و تداوم اقدام مسوولان وظایف خطیر خود را انجام دهد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید یزد به برنامه‌های  سال جهش تولید اشاره کرد و یادآورشد: در سال‌جاری در هفت محور شامل توسعه و تعمیق ساخت داخلی، مدیریت واردات و توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه معادن و صنایع معدنی با اجرای نقشه راه معدن، توسعه فناوری و محصولات دانش بنیان، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری، بهبود فضای کسب و کار مرتبط با بخش صنعت و معدن و تامین منابع مالی و توسعه سرمایه گذاری برنامه ریزی شد.

علمداریزدی اظهار کرد: تحقق این محورها به برنامه ربزی و همکاری مشخص و جدی تمام اعضای کارگروه نیاز مبرم دارد تا در سال جهش تولید بتوان بهتر از گذشته ماموریت های خود را راستای تحقق شعار امسال و تولید بیشتر و بهتر با اشتغال انجام داد.

در نشست امروز کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، اعطای تسهیلات رونق تولید ، به ۴۱ واحد به مبلغ ۱۶۳ و نیم میلیارد تومان در قالب تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت مورد تصویب بانک‌های عامل قرار گرفت.

همچنین در بخش تبصره ۱۸ با اعطای تسهیلات به ۹ واحد به مبلغ ۷۹ و سه دهم میلیارد تومان موافقت شد.

یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب می شود که  ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری آن در ۲۱ شهر و بقیه در مناطق روستایی زندگی می کنند.