به گزارش پردیسان نوین برای این منظور امروز شنبه جلسه‌ای بصورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت  و مدیرعامل سازمان ایمیدرو و سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران و کنسرسیوم سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی برای بررسی پیشرفت‌ها و اقدامات انجام شده در این زمینه برگزار شد. رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان در این […]

به گزارش پردیسان نوین برای این منظور امروز شنبه جلسه‌ای بصورت ویدئو کنفرانس با حضور معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت  و مدیرعامل سازمان ایمیدرو و سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران و کنسرسیوم سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی برای بررسی پیشرفت‌ها و اقدامات انجام شده در این زمینه برگزار شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان در این جلسه با اعلام اینکه مکان مناسبی برای این بازارچه با همکاری شهرداری اصفهان پیش‌بینی شده است گفت: سرای مدنظر پس از بازدید از مکان‌های زیادی انتخاب شده و  فضای مناسبی و در چندین طبقه با مسیر دسترسی مناسبی دارد تا بتوان شرایط خوبی را برای استان و کشور در اصفهان ایجاد کرد.

ایرج موفق راه‌اندازی این بازارچه را توانایی خوبی در زمینه صنعت سنگ قیمتی  برشمرد و گفت:با توجه به وضعیت صنایع دستی و قدمت استان در مقوله  طلا و سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی می‌توان به عنوان یک فرصت ارزشمند با ارزش افزوده بالا و سهم اشتغالزایی بسیار خوب روی آن سرمایه گذاری کرد.

وی همچنین با اشاره به واگذاری کمیته قوانین و مقررات سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی به استان اصفهان گفت: در این کمیته درصدد پیگیری بحث‌های برندسازی و اصلاح نظام تعرفه هستیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: همچنین در این کمیته به دنبال انجام بحث قیمت‌گذاری هستیم به شکلی که قیمت روی فلز توسط بانک مرکزی در مرکز و نمایندگان آن بانک در استان‌ها انجام شود.

وی اضافه کرد: از این طریق می‌خواهیم با مرکزیت اصفهان، تجار و بازرگانانی که در این زمینه تلاش می‌کنند و بلاتکلیف و سردرگم هستند و به سختی می‌توانند با مجوز صادرات و واردات سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی را  انجام دهند سامان داده شوند تا با آرامش بتوانند به فعالیت‌های فرآوری که قرار است روی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی انجام شود بپردازند.

موفق ادامه داد: در زمان حاضر یک گواهینامه کشف برای سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی در استان وجود دارد ولی بصورت پراکنده ذخایری را در بحث سنگ‌ها داریم که درصدد انجام کارهای اکتشافی روی آن ذخیره ها هستیم.

اصفهان، از لحاظ تعداد تراشنده سنگ قیمتی و مصرف در رتبه دوم کشور قرار دارد،که این تمام کارگاه‌های طلاسازی و نقره سازی و همچنین بخش فیروزه کوبی را شامل می‌شود.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار می رود.