مدیرکل آموزش و پرورش البرز دراین نشست گفت: بررسی وضعیت فضاهای آموزشی، مدارس درحال ساخت و میزان کمبود فضاهای آموزشی دراین استان نیاز به برگزاری نشست های تخصصی دارد. سالار قاسمی از کمبود فضای آموزشی به عنوان مهمترین مشکل آموزش و پرورش البرزیاد کرد واظهارداشت: این کمبود موجب تراکم بالای کلاس های درس و دونوبته […]
مدیرکل آموزش و پرورش البرز دراین نشست گفت: بررسی وضعیت فضاهای آموزشی، مدارس درحال ساخت و میزان کمبود فضاهای آموزشی دراین استان نیاز به برگزاری نشست های تخصصی دارد.
سالار قاسمی از کمبود فضای آموزشی به عنوان مهمترین مشکل آموزش و پرورش البرزیاد کرد واظهارداشت: این کمبود موجب تراکم بالای کلاس های درس و دونوبته شدن مدارس دراستان شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۳۸۴ واحد آموزشی استان البرزدو نوبته است درحالی که برای استفاده بهینه ازفضا به خصوص برای برگزاری کلاس های فوق برنامه فرهنگی، تربیتی و یا آموزشی مدارس باید یک نوبته باشند.
وی علت افزایش تراکم کلاس ها در البرز را ناشی ازمهاجرت گسترده دانست واضافه کرد: این افزایش ناخواسته استان را به سوی دونوبته شدن مدارس سوق داد.
قاسمی با بیان اینکه البرز به ساخت ۱۷۷ واحد آموزشی جدید دارد، اضافه کرد: ۳۸ درصد مدارس فرسوده استان نیز نیازمند تخریب و مقاوم سازی است.
وی به استاندارد بین المللی سرانه فضای آموزشی به ازای هر نفرکه ۸.۵ متر مربع است اشاره کرد و افزود: میانگین کشور در این خصوص ۵.۱۸ متر مربع است.
مدیرکل آموزش و پرورش البرزادامه داد: سرانه فضای آموزشی استان در سال ۹۷، ۳.۲۸ بود که با ساخت فضاهای جدید آموزشی طی دو سال اخیر این عدد دراستان البرز به ۳.۸ مترمربع رسیده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرزهم در این نشست گفت: دراستان البرز ۱۷ هزار و ۵۰۰ کلاس درس وجود دارد که باید به محلی امن برای فعالان سنگر تعلیم و تربیت تبدیل شوند.
محمد دلاوریان با اشاره به اینکه ۳۵ درصد فضاهای آموزشی این استان فرسوده است که برای ایمن سازی آن ها نیاز به مشارکت خیرین نیک اندیش در کنار تخصیص اعتبارات دولتی داریم.
وی بیان داشت: ۱۵۰ مدرسه درالبرز دراولویت ایمن سازی قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برای ساخت مدارس در شهرک های مسکونی استان نیاز به مشارکت شهرداری ها داریم.
وی تصریح کرد: پیمانکاران تعاونی های مسکن متاسفانه به وظیفه خود در ساخت فضای آموزشی در شهرک های مسکونی عمل نکرده اند.
دلاوریان یادآورشد: سالانه برتعداد دانش آموزان این استان افزوده می شود به گونه ای که هرسال ۴۰۰ کلاس درس جدید و مجهز باید در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی تاکید کرد: امسال شاهد رشد چشمگیراعتبار عمرانی برای ساخت مدرسه درالبرزهستیم اما به دلیل فقر فضای آموزشی در استان نیاز به همراهی مدیران دستگاهای اجرایی و مشارکت خیرین داریم.
استان البرز ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.
Wednesday, 27 November , 2024