جلال غفارزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از تولید داخل و دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر ممانعت از واردات داروهای دارای مشابه تولید داخل، برنامهریزی لازم برای استفاده حداکثری از توان داخل انجام شده است. وی اضافه کرد: […]
جلال غفارزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از تولید داخل و دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر ممانعت از واردات داروهای دارای مشابه تولید داخل، برنامهریزی لازم برای استفاده حداکثری از توان داخل انجام شده است.
وی اضافه کرد: این موضوع به عنوان کمبود حساب نمیشود زیرا سیاست وزارت بهداشت در جهت حمایت از تولید داخل است.
وی در خصوص کیفیت داروهای داخلی نیز اظهار داشت: کیفیت داروهای تولید داخل مناسب است و عموم آنها از اثربخشی مناسبی برخوردار هستند و اگر این گونه نبود اجازه تولید و استفاده از آنها در کشور داده نمیشد.
وی اظهار کرد: بخش قابل توجهی از داروهای تولید داخل کشور، همسان با کیفیت خارجی آن است زیرا مواد اولیه برخی از آنها به طور کامل وارد میشود و فقط فرمولاسیون تهیه دارو در کشور انجام میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی با قدردانی از جامعه پزشکی به خاطر تجویز دارو طبق فهرست دارویی کشور گفت: انتظار میرود پزشکان داروهای موردنیاز بیماران را طبق فهرست دارویی ایران تجویز و از تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی پرهیز کنند.
«غفارزاده» گفت: تجویز داروهای خارج از فهرست دارویی توسط بعضی از پزشکان گاهی باعث سرگردانی بیماران در تهیه آن نوع داروها و همچنین بروز کمبودهای غیرواقعی در بازار میشود.
وی از شهروندان خواست تا مواد کمیاب دارویی را به مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم با شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
به گزارش پردیسان نوین، مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم آذربایجانغربی در ایام و ساعات اداری از ساعت هشت صبح تا هشت شب روزهای شنبه تا چهارشنبه به سوالات شهروندان پاسخگو است.
Monday, 25 November , 2024