روح‌الله توکلی روز جمعه با اشاره به ضرورت مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون برای کمک به بیماران نیازمند به ویژه در شرایط بحران شیوع کرونا اظهارداشت: این پویش امروز در کاشان با حضور ۱۰۰ نفر از جوانان کاشانی و تعدادی از اعضای موسسه خادمین حضرت رضا (ع) برگزار شد. وی اهدای خون را سنتی پسندیده‌ […]

روح‌الله توکلی روز جمعه با اشاره به ضرورت مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون برای کمک به بیماران نیازمند به ویژه در شرایط بحران شیوع کرونا اظهارداشت: این پویش امروز در کاشان با حضور ۱۰۰ نفر از جوانان کاشانی و تعدادی از اعضای موسسه خادمین حضرت رضا (ع) برگزار شد.

وی اهدای خون را سنتی پسندیده‌ عنوان کرد و افزود: این سنت در کنار حفظ ذخایر خونی کشور برای مواقع مورد نیاز، روح همدلی و ایثار و نوعدوستی را بین جوانان تقویت می‌کند.

مسوول شبکه جوانان رضوی در منطقه کاشان بیان کرد: ملت ما به ویژه جوانان بصیر، فهیم، متدین، انقلابی و ولایتمدار ایران همواره در شرایط سخت در کنار یکدیگر بودند و مانند دوران شیوع کرونا به کمک هم آمدند و سختی و تلخی روزهای سخت را با طعم شیرین روح ایثار و فداکاری و گذشت و محبت آسان و هموار می‌کنند.

وی یادآور شد: پنج هزار نفر جوانان عضو شبکه رضوی در سراسر کشور این پویش را به تدریج با حضور در پایگاه‌های انتقال خون استان‌ها و شهرستان‌های کشور برگزار می‌کنند.

زنان و مردان از سن قانونی ۱۸ سال تا سن ۶۰ سالگی و در صورت اهداکننده مستمر بودن، تا سن ۶۵ سالگی می‌توانند خون اهدا کنند.

هر واحد خون به فرآورده‌هایی مانند گلبول قرمز شسته شده، پلاکت، پلاسمای تازه منجمد و رسوب کرایو تبدیل می‌شود و در واقع یک واحد خون می‌تواند در اختیار چند بیمار نیازمند قرار بگیرد.

میانگین اهدای خون در کشور ۲۵ و در استان اصفهان ۲۷ به ازای هر یک‌هزار نفر است.

شهرستان کاشان با جمعیت بیش از ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.