رامین میرزایی شامگاه شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان افزود: این پروژهها بر اساس اسناد بالادستی بهویژه قانون برنامه ششم توسعه و سند آمایش سرزمینی استان، گزینش شده و مشارکت دستگاهها نیز نقش بهسزایی در این گزینشها داشت. وی اظهار داشت: نخستین جلسه کارگروه جهش تولید استان زنجان به دستور استاندار در […]
رامین میرزایی شامگاه شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان افزود: این پروژهها بر اساس اسناد بالادستی بهویژه قانون برنامه ششم توسعه و سند آمایش سرزمینی استان، گزینش شده و مشارکت دستگاهها نیز نقش بهسزایی در این گزینشها داشت.
وی اظهار داشت: نخستین جلسه کارگروه جهش تولید استان زنجان به دستور استاندار در سوم فروردین سال جاری تشکیل شد و زنجان، اولین استانی است که این کارگروه را تشکیل داده است.
میرزایی خاطرنشان کرد: در ادامه نیز ستاد برنامهریزی و راهبردی جهش تولید از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد که بر این اساس مقرر شده پروژهها و برنامههای نهایی تمام استانها برای تحقق جهش تولید به سازمان برنامه و بودجه ارسال شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان گفت: این استان بیش از یک هزار و ۱۰۰ پروژه نیمهتمام داشت که با تلاشهای صورتگرفته به ۹۲۷ مورد کاهش یافته و اولویت در تدوین نقشه راه جهش تولید نیز پایان پروژههای نیمهتمام است.
وی اظهار داشت: در خصوص واگذاری پروژههای نیمهتمام به بخش خصوصی نیز هنوز بخش خصوصی، رغبتی به این موضوع نشان نداده است.
میرزایی خاطرنشان کرد: جذب اعتبارات از محل تبصره ۱۹ قانون بودجه نیز کمک زیادی به اتمام پروژهها در استان میکند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان نیز گفت: رغبت نداشتن بخش خصوصی برای پذیرش پروژهها در استان آسیبشناسی شود.
حجتالاسلام علی خاتمی اظهار داشت: نقشه راهی در سال گذشته برای مدیران استان تعیین شده بود که لازم است میزان، کیفیت انجام و نتایج آنها بررسی و ارزیابی شود.
وی با تاکید بر اولویتبندی پروژههای نقشه راه جهش تولید استان، خاطرنشان کرد: اولویت با آنهایی باشد که به نتیجه میرسند زیرا پروژههای بسیاری از سالهای گذشته باقی مانده که هر سال تکرار میشوند.
خاتمی افزود: در صورت آغاز پروژه جدید نیز ۲ نکته باید مورد توجه باشد؛ اول اینکه پروژه جدید، مکمل و حلقه تکمیلی پروژههای قبلی باشد و دوم اینکه پروژههایی آغاز شوند که میزان اشتغال بالایی ایجاد میکنند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز گفت: ۱۶ مورد از پروژههای نهایی مربوط به بخش صنعت، معدن و تجارت است هر چند شمار پروژههای پیشنهادی، بیشتر بود اما به دلیل محدودیت، مجبور به انتخاب ۱۶ پروژه برای فاز اول نقشه راه شدیم.
ناصر فغفوری با بیان اینکه علاوه بر پروژهها چند طرح نیز در راستای کمک به جهش تولید، مورد نظر این سازمان است، اظهار داشت: این طرحها شامل اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی، راهاندازی واحدهای نیمهتمام با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی با ارائه تسهیلات سرمایه ثابت و احیای واحدهای تعطیل است.
وی خاطرنشان کرد: از ۱۰ واحد تولیدی تعطیل که بیش از ۱۰۰ نفر در آنها اشتغال داشتند ۶ مورد در سال گذشته احیا شده و به چرخه تولید بازگشتند و اکنون تنها چهار واحد تولیدی تعطیل در استان وجود دارد که در زمان حیات خود بیش از ۱۰۰ نفر اشتغال داشتند.
فغفوری تصریح کرد: تلاش میکنیم تا پایان سال جاری هیچ واحد تعطیل که در زمان فعالیت خود بیش از ۱۰۰ نفر نیرو داشت، وجود نداشته باشد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز گفت: ۱۴ پروژه در نقشه راه جهش تولید به توسعه بخش کشاورزی اختصاص داده شده است.
جواد تاراسی اظهار داشت: نسبت به زنجیرهها حساس هستیم تا زنجیرههای تولید در استان را توسعه دهیم.
وی افزود: هماکنون سه زنجیره مرغ و یک زنجیره بوقلمون در استان داریم که اولین زنجیره بوقلمون کشور است.
Wednesday, 27 November , 2024