حدود ۳۰ درصد از مناطق شهری اصفهان تحت پوشش شبکه فیبر نوری است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: در حال حاضر شبکه فیبر نوری شهرداری این کلان‌شهر حدود ۳۰ درصد از مناطق شهری را پوشش می‌دهد که این مقدار برای رفع نیازهای کنونی کافی است.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار پردیسان آنلاین اظهار کرد: پروژه فیبر نوری شهرداری اصفهان که از دو دهه پیش آغاز شده، هم‌اکنون به بیش از ۳۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در سطح شهر رسیده است و بخش زیادی از نیازهای ارتباطی شهرداری و سایر دستگاه‌ها را برطرف می‌کند.

وی افزود: این شبکه برای ارائه خدماتی نظیر دوربین‌های نظارتی در چهارراه‌ها و معابر و ارتباطات داخلی ساختمان‌های شهرداری به‌کار می‌رود، پروژه توسعه شبکه فیبر نوری بسیار پیچیده و فنی است و در حال حاضر با همکاری و تعاملات بین‌سازمانی، تصمیم‌های مالی و فنی لازم برای ادامه عملیات در نظر گرفته شده است.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با بیان اینکه برآوردها نشان می‌دهد که سال جاری، عملیات عمرانی و توسعه شبکه فیبر نوری در مناطق ۱۳ و ۱۵ شهرداری اصفهان آغاز خواهد شد، خاطرنشان کرد: مصوبه این پروژه به شورای اسلامی شهر اصفهان ارسال شده و با وجود اینکه شورا همچنان به جمع‌بندی نهایی نرسیده است، انتظار می‌رود تا دو هفته آینده این مصوبه تصویب شود.

فردانی ادامه داد: پروژه شهر هوشمند یکی از مهم‌ترین اقدامات برای ارتقای کیفیت زندگی شهری و تسهیل ارتباطات بین شهروندان و مدیریت شهری است؛ مهم‌ترین قابلیت این پروژه ایجاد یک شهر متصل یا همان (Connected City) است که با استفاده از زیرساخت‌های پیشرفته، ارتباطات درون‌شهری را بهبود می‌بخشد.

وی تاکید کرد: یکی از اساسی‌ترین زیرساخت‌های مورد نیاز برای تحقق این هدف، پروژه فیبر نوری است که پوشش کامل آن در سطح شهر می‌تواند نقش کلیدی در هوشمندسازی ایفا کند.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: در حال حاضر شبکه فیبر نوری شهرداری حدود ۳۰ درصد از مناطق شهری را پوشش می‌دهد و این مقدار برای رفع نیازهای کنونی کافی است، زیرا سیاست اصلی تا امروز بیشتر بر زیرساخت‌های مرتبط با سازمان‌ها و ادارات متمرکز بوده و پوشش منازل مسکونی در اولویت نبوده است، با این حال برای توسعه قابلیت‌های هوشمندسازی در سطح شهر و تسهیل دسترسی شهروندان گسترش این شبکه به تمام نقاط شهر ضروری است.

فردانی تصریح می‌کند: با گسترش فیبر نوری و اتصال کامل شهر، در آینده بسیاری از امکانات نظیر استفاده از سنسورها در فضاهای سبز و دیگر نقاط شهری برای پایش و مدیریت هوشمند فراهم خواهد شد؛ این زیرساخت می‌تواند بستری مناسب برای تحقق اهداف هوشمندسازی در زمینه‌های مختلف از جمله حمل‌ونقل، مدیریت محیط زیست و خدمات شهری ایجاد کند و تأثیرات چشمگیری بر زندگی شهروندان بگذارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=318357

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: