بروز مشکلات گوارشی از عوارض مصرف بیش از حد زردچوبه

مصرف بیش از حد زردچوبه باعث بروز مشکلات گوارشی، سنگ کلیه، کم‌خونی، سردرد و سرگیجه می‌‏شود.

به گزارش سرویس ترجمه پردیسان آنلاین، زردچوبه با وجود اینکه فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد، اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز عوارض جانبی خاصی می‏‌شود؛ برای نمونه، مصرف بیش از حد این ادویه باعث میزان تولید اسید معده را بیشتر می‌کند، در این صورت سیستم گوارش افراد تحریک می‏‌شود و احتمال بروز رفلاکس اسید معده افزایش پیدا می‌کند، در ادامه به بررسی دیگر عوارض جانبی مصرف زردچوبه می‌پردازیم:

سنگ کلیه

زردچوبه حاوی اگزالات است که به طور طبیعی در غذاهای گیاهی مختلف یافت می‏‌شود، زمانی که اگزالات بیش از حد مصرف شود در بدن به کلسیم متصل می‏‌شود و کریستال‌های اگزالات کلسیم را تشکیل می‌دهد که رایج‌ترین نوع سنگ کلیه است.

اثرات رقیق‌کننده خون

زردچوبه دارای اثرات ضدانعقادی خون و رقیق‌کنندگی خون را دارد، بنابراین مصرف بیش از حد آن برای افرادی که از داروهای ضدانعقاد خون استفاده می‌کنند یا تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند، ممکن است خطرناک باشد.

کمبود آهن

ترکیب فعال زردچوبه که کورکومین نام دارد، می‌تواند جذب آهن در بدن را مهار کند، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که زردچوبه فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند تأثیر منفی بر جذب آهن داشته باشد، در این صورت فرد دچار کم‌خونی می‌‏شود، به ویژه زمانی که در مقادیر زیاد یا در دوره‌های طولانی مصرف شود.

کاهش فشار خون

ترکیب فعال موجود در زردچوبه، کورکومین، باعث کاهش فشار خون می‏‌شود، بنابراین برای افراد مستعد فشار خون پایین یا کسانی که از داروهای کاهنده فشار خون استفاده می‌کنند، باعث افت شدید فشار خون می‏‌شود.

سردرد و سرگیجه

برخی افراد با مصرف بیش از حد زردچوبه عوارضی مانند سردرد و سرگیجه را تجربه می‌کنند، با وجود اینکه کورکومین موجود در این ادویه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است، اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز سردرد و سرگیجه می‏‌شود.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=317944

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: