به گزارش پردیسان آنلاین از تهران، ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران امروز _یکشنبه سیام دی_ در تذکر پیش از دستور خود در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: سازمان فرهنگی بودجه ۱۰۰ میلیاردی تومانی برای تولیدات ساخت آثار تلویزیونی داشته است، اما حالا پیشنهاد دادهاند که در متمم بودجه ۱۶۰ میلیارد تومان دیگر به این سازمان اختصاص داده است.
وی با طرح این سوال که آیا گزارشی از روند ساخت آثار تلویزیونی و تأثیر آن وجود دارد، افزود: برای اجرای برنامههای قرارگاه تعلیم و تربیت ۴۰۰ میلیارد تومان ردیف بودجه داشتند، اما باز هم درخواست تخصیص و ۱۷۰ میلیارد تومان افزایش در متمم داشتند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: با وجود تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری، اقدام قابل توجهی انجام نشده است، سوال این است که افزایش ۳۷.۵ درصدی بودجه به کدام بخش آموزشی که وظیفه شهرداری تهران هم باشد تعلق میگیرد؟.
امانی با تاکید بر اینکه گزارشهایی درباره محله گردیها دارم که در قالب این اعتبار ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان به حساب برخی واریز شده است، عنوان کرد: برای خرید ملک فرسوده در منطقه ۱۴ میگویند که پول نداریم تا این ملک را تملک کنیم و اتوبوس بتواند در خیابان تردد کند، اما حالا میخواهند این مبلغ را صرف تولید آثار تلویزیونی و تعلیم و تربیت کنند.
علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در واکنش به این سخنان امانی عضو شورای شهر گفت: گزارشها در کمیسیون مربوطه است و میتوانید آن را از ما بخواهید.
همچنین زهرا شمساحسان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در بودجه متمم پیشنهاد ایجاد و تجهیز استودیوی مرکز فرهنگی رسانه در منطقه ۲۰ ارائه شده است و پیشنهاد دادند که در متمم بودجه ۱۰ میلیارد تومان برای آن در نظر بگیرند، عنوان کرد: شهردار منطقه از این موضوع بی خبر بوده است، همچنین در متمم بودجه پیشنهاد برای ساخت تم پارک مقاومت در منطقه ۲۲ داشتند، اما شهردار منطقه باز هم بی خبر بود و باید شفافسازی شود.
انتقاد به نحوه توزیع بودجه
سیدجعفر تشکریهاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران نیز در جریان بررسی متمم بودجه شهرداری تهران با بیان اینکه برای ۲۲ منطقه و هر منطقه یک میلیارد تومان تحت عنوان اجرای برنامه فرهنگی در حرم حضرت عبدالعظیم و بهشت زهرا (س) در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: توزیع بودجه به این سبک، نه تنها غیرمعمول است بلکه میتواند به عنوان یک بدعت در بودجهریزی شهری تلقی شود.
وی اضافه کرد: اینکه ما برای یک مکان مشخص بودجه فرهنگی تعریف کنیم، صحیح نیست؛ هنگامی که من این ردیف را دیدم به یاد برنامه افق افتادم که به مهمانان خود کفن هدیه میداد و ما نیز در برنامههای فرهنگی خود تنها حضور در بهشت زهرا (س) را دیدهایم، گویا دیگر برنامههای فرهنگی جایگاهی ندارند؛ اینکه بودجه را جدا و مختص این دو مکان کنیم موضوعیت ندارد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: چه اقدام فرهنگی خاصی قرار است در بهشت زهرا انجام شود که به ۲۲ میلیارد تومان پول نیاز دارد.
تشکریهاشمی با اشاره به دیگر ردیف پیشنهادی متمم بودجه گفت: به هر منطقه اعلام شده است که بخشی از بهشت زهرا را ساماندهی کند، به عنوان مثال منطقه یک قطعه ۲۹ و منطقه ۳ قطعه ۲۷ را باید ساماندهی کند که این شیوه توزیع بودجه و تقسیم وظایف به صورت غیرهماهنگ و سلیقهای، انسجام و برنامهریزی ندارد.
وی گفت: اگر قرار است در بهشت زهرا اقداماتی همچون خیابانکشی، احداث سایبان یا هر نوع بهسازی انجام شود، باید به صورت متمرکز و با مدیریت بهشت زهرا (س) انجام شود؛ توزیع بودجه به مناطق برای چنین کاری هم غیرضروری و هم ناکارآمد است.