مدیر خانه مطبوعات استان قم گفت: جایگاه استان قم در فعالیت کیفی و کمی رسانهها در کشور جایگاه ممتازی است و 573 رسانه در این استان مجوز دارند.
به گزارش پردیسان آنلاین، فخرالدین یوسفپور در آیین افتتاح دفاتر رسانههای تخصصی مدیریت شهری قم که صبح امروز_یکشنبه بیست و پنجم آذر_در دفتر شهردار قم برگزار شد، اظهار کرد: استان قم از نظر گستردگی فعالیت رسانهای، با وجود ۵۷۳ رسانه دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: از نظر کمی نیزاستان قم پس از تهران و آذربایجان شرقی، رتبه سوم کشور را دارد. مدیر خانه مطبوعات استان قم خاطرنشان کرد:با توجه به ویژگیهای منحصربهفرد این استان، نظیر وجود حوزه علمیه، مراجع عظام، حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران، همچنین تردد مسئولان عالیرتبه نظام، قم یکی از استانهای خبرخیز کشور محسوب میشود و جایگاه کیفی قابلقبولی دارد.
یوسفپور با اشاره به افت کیفیت نیروهای رسانهای در سالهای اخیر تصریح کرد: با وجود جایگاه ممتاز قم در عرصه رسانه، متأسفانه کیفیت نیروهای انسانی در این حوزه نسبت به گذشته کاهش یافته است از این رو نیازمند گسترش رسانههای تخصصی و توجه ویژه به آموزش و تربیت نیروهای انسانی توانمند هستیم.
وی ضمن قدردانی از حضور خبرگزاری ایمنا در قم عنوان کرد: خبرگزاری ایمنا در حوزه مدیریت شهری عملکرد درخشانی داشته و امیدواریم بتوانیم با بهرهگیری از ظرفیت این رسانه، نیروهای قابلی در حوزههای مختلف تربیت کنیم.
مدیرخانه مطبوعات استان قم اضافه کرد:توجه ویژه شخص شهردار قم به حوزه رسانه و حمایتهای مدیریت شهری، نقش مهمی در پیشبرد برنامههای فرهنگی و آموزشی خانه مطبوعات استان داشته است.
یوسفپور گفت: به مدد شورای اطلاعرسانی و مدیریت رسانه استان، توانستیم در بحرانهایی مانند کرونا انسجام رسانهای ایجاد کنیم که این نشاندهنده اهمیت تعامل و هماهنگی میان رسانهها و مدیریت شهری در مقابله با چالشهای پیشرو است.