گردشگری مذهبی شهر همدان مورد توجه قرار گیرد

رئیس شورای اسلامی شهر همدان گفت: گردشگری مذهبی به دلیل وجود امام‌زادگان متعدد به‌ویژه امام‌زاده عبدالله به عنوان نماد شهر همدان و میراث گران‌بهای مذهبی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری پردیسان آنلاین از همدان، محمود مسگریان امروز _پنجشنبه بیست‌وششم بهمن‌_ در حاشیه بازدید از بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته با اشاره به فعالیت‌های شهرداری همدان در نمایشگاه برای معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری شهر همدان، اظهار کرد: حضور در نمایشگاه‌ها باعث فعالیت بیشتر مدیریت شهری در زمینه گردشگری می‌شود.

وی با تاکید بر تلاش برای معرفی همدان به عنوان مقصد گردشگری افزود: همدان در فصول مختلف پذیرای گردشگران و مسافران از اقصی نقاط ایران و جهان است و برای جذب گردشگر از سایر کشورها باید برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات لازم انجام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان خاطرنشان کرد: در زمینه تقویت گردشگری اقداماتی از جمله تخصیص بودجه مناسب، جداره‌سازی مسیر گردشگری و جذب سرمایه‌گذار صورت گرفته است و سال آینده این برنامه‌ها با قوت ادامه خواهد داشت.

مسگریان ادامه داد: گردشگری مذهبی در شهر همدان به دلیل وجود امام‌زادگان متعدد به‌ویژه امامزاده عبدالله به عنوان نماد و میراث گران‌بهای مذهبی شهر باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ظرفیت گردشگری مذهبی همدان را مهم ارزیابی و تاکید کرد: زائرانی که از کشور عراق برای زیارت به مشهد مقدس و قم می‌روند از مسیر همدان می‌گذرند، بنابراین باید با اجرای امکانات زیرساختی، زمینه توقف زائران و گردشگران مذهبی را در شهر جذب کنیم.

ضرورت دستیابی همدان سهم خود در حوزه گردشگری / اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه به حوزه گردشگری شهر همدان

سیدمسعود حسینی، شهردار همدان با تاکید بر تقویت گردشگری همدان تصریح کرد: مدیریت شهری به‌رغم وظایف گسترده‌ای که دارد سال ۱۴۰۲ با نگاه ویژه‌ای که به حوزه گردشگری داشت در جذب گردشگر موفق بود.

وی با اشاره به ثبت جهانی هگمتانه اضافه کرد: پرونده ثبت جهانی هگمتانه در حال ارزیابی است و امیدواریم بتوانیم تأیید پرونده جشن را بگیریم تا همدان در حوزه گردشگری به سهم خود دست پیدا کند.

شهردار همدان تاکید کرد: شهرداری همدان برای ثبت جهانی هگمتانه زحمات و خدمات زیادی از جمله معبرگشایی، اقدامات عمرانی، جداره‌سازی، ساماندهی بازار، حذف زوائد بصری و احیای کاروانسراها را انجام داده است.

حسینی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های مهم شورای اسلامی شهر توسعه گردشگری است، افزود: ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه به حوزه گردشگری اختصاص یافته و این سیاست‌گذاری صحیح مسیر خوبی را برای رونق گردشگری ایجاد کرده است.

وی از مشارکت مردم و بازاریان با شهرداری همدان در راستای ثبت جهانی هگمتانه و ساماندهی بازار قدردانی کرد و گفت: ثبت جهانی هگمتانه نویدبخش تحول در نگرش‌های شهر همدان به لحاظ فرهنگی و گردشگری است.

شهردار همدان اظهار کرد: انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری شهرهای آسیایی، تفاهم‌نامه مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایران میان شهرهای سنندج، همدان و کرمانشاه موجب رونق حوزه گردشگری در منطقه غرب کشور خواهد شد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=288832

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: