چطور یک کودک رئیس و مدیر تربیت کنیم ؟

یکی از گزینه های مهم تربیت فرزند آموزش هایی است که در نهایت مستقل بودن را در او خلق می کند، راهکار های موثری برای تربیت کردن یک کودک مستقل و رئیس وجود دارد.

راههای موثر برای تربیت کودک مستقل که در گروه ها بتواند رئیس باشد!

اگر روی کودکان کارکنیم می توانیم از آنها یک فرمانده بسازیم، همه ما دوست داریم کودک رئیس داشته باشیم و فرزندمان در شجاعت و زیبایی نسبت به سایر افراد بهترین باشند والدین یا افرادی که از کودکان نگه داری می کنند می توانند آنها را آموزش دهند تا در آینده و حتی دوران کودکی به قدری مستقل باشند که توانایی رهبری گروه ها را در خود ببینند. در این بخش از نمناک راه و روش این مسئله را برایتان خواهیم گفت.

۷ توصیه برای تربیت کودک رئیس و مستقل

۱- مدل هوش احساسی بچه باشید:

هوش احساسی چیزی است که در همه ما به صورت نامرئی است و تعیین میکند که در موقعیت های مشکل چه تصمیمی بگیریم  و چگونه اخلاق را مدیریت کنیم تا نتیجه مثبتی بگیریم. بچه ها هوش احساسی را از والدینشان می آموزند چون آنها در طول روز والدین شان را می بینند و تحت تاثیر اخلاق آن هستند. کودکان کاملا با احساسی که دارند و با اخلاقی که از خود به نمایش می گذارید و چگونگی پاسخ احساساتتان هماهنگ هستند. هوش احساسی یکی از بزرگ ترین مرحله های رسیدن به فرماندهی است بیشتر افراد کارهایی انجام میدهند تا سطح هوش احساسی خود را بالا ببرند.

 آموختن هوش احساسی

۲- خود را برای چیزهایی که می خواهید آزار ندهید:

والدین خود را بسیار برای چیزهایی که می خواهند آزار می دهند چون فکر می کنند برای کودکان بهتر است. تمرکز بیش از حد روی چیزهایی که می خواهید برای کودکان مشکل ساز است، حقیقت این است که وقتی میخواهید به فرماندهی برسید وقتی روی اهداف شخصی تمرکز کنید همین موجب تصمیم گیری اشتباه آنها می شود.

۳- برای تربیت کودک خیلی تعریف و تمجید نکنید:

کودکان برای ساختن اعتماد به نفس نیاز به تعریف و تمجید دارند متاسفانه تعریف و تمجید زیاد باعث بالا بردن اعتماد به نفس نمی شود کودکان نیاز دارند آنها را باور کنید این باعث می شود که در آینده رهبر و فرمانده خوبی شوند همیشه به کودکان نشان دهید که چگونه در صبر و توانایی به آنها می بالید.

تربیت کودک مستقل

۴- به آنها اجازه خطر کردن و شکست را بدهید:

موفقیت در تجارت و زندگی با خطر کردن حاصل می شود وقتی والدین نگذارند فرزندان شکست بخورند خطر کردن را یاد نمیگیرند این رهبر نمی تواند خطر کند تا زمانی که تلخی شکست را بچشد شد جاده موفقیت با شکست صاف میشود وقتی مانع شکست کودکان می شوید چگونه اعتماد به نفس آنها را بالا خواهید برد کودکان نیازمند حمایت و مراقبت بعد از شکست هستند.

۵- گفتن نه را فراموش نکنید:

آزاد گذاشتن کودکان راه مطمئن برای رسیدن به توانایی رهبر بودن برای کودک است. رهبر ابتدا باید توانایی به تاخیر افتادن لذایذ و سخت کوشی را داشته باشد کودکان نیاز دارند صبر خود رو بالا ببرند و باید اهداف خود را تعیین کنند و برای رسیدن به آن تلاش کنند و نه گفتن به آنها در همان لحظه موجب ناراحتی شان می شود و بعد به آن عادت می کنند.

نه گفتن به کودک

۶- برای تربیت کودک اجازه دهید مشکلاتشان را حل کنند:

اگر همیشه والدین مشکلاتشان را حل کنند و کثیف کاری هایشان را تمیز کنند هیچ وقت فرصتی پیدا نمی کنند که بتوانند روی پای خود بایستند کودکانی که همیشه فردی را دارند که کارهایشان را انجام دهد خودکارآمدی پایینی دارند و برای رئیس شدن مناسب نیستند.

۷- نشان دادن انسانیت:

مهم نیست که درلحظه کودکانتان چقدر تلخ و بدگمان است شما به عنوان والدین این جا هستید که الگو آینده او باشید اشتباهات گذشته را تکرار نکنید وقتی هیچ گونه اشتباه و آسیبی را به کودکان نشان ندهید آنها فکر می کنند فقط خودشان هستند که اشتباهاتی دارند کودکان باید بدانند فرمانده و رهبران لغزش ناپذیرند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=284060

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: