توستر را به دلیل تجمع چربی ها در آن باید به طور منظم و مداوم تمیز کنید اما برخی افراد با در تمیز کردن توستر با مشکل مواجه هستند، برای تمیز کردن کامل توستر باید برخی نکات را به خوبی رعایت کرد.

چگونه یک توستر را تمیز کنیم؟

گاهی اوقات از تمیز کردن توسترها در آشپزخانه غافل می شویم که دقیقا همین لوازم نیاز به تمیز کردن به طور مداوم و منظم دارند. چربی ها در توستر در مدت طولانی تجمع پیدا می کنند، بنابراین باید آن ها را عمیقا تمیز کنیم. برای تمیز کردن توستر، باید خرده نان ها را نیز از روی سینی آن برداریم و سطح را تمیز کنیم و سپس بقیه قسمت ها را از داخل و بیرون تمیز کاری کنیم و بعد از اتمام این کار، توستر شما کاملا تمیز، تازه و آماده استفاده خواهد بود.

روش اول :تمیز کردن سینی توستر

۱٫ اول از همه توستر را از برق بکشید که انجام این کار قبل از تمیز کردن بسیار مهم و حیاتی می باشد و باعث می شود که از شوک الکتریکی جلوگیری شود.

۲٫ بعد از اینکه توستر را از برق کشیدید ، کانتر یا همان سینی توستر را بیرون بیاورید و با یک لایه روزنامه سعی کنید که خرده نان ها را از روی آن جمع کنید و اگر نمی دانید که چگونه باید سینی را بیرون کشید، می توانید از شرکت بپرسید.

۳٫ سینی را روی یک روزنامه بگیرید و آن را تکان هید تا ریز ترین خرده نان ها نیز بیرون بریزد و همچنین می توانید آن را درون یک سطل آشغال یا زباله بگیرید.

۴٫ سینی را درون سینک بگیرید و با استفاده از آب گرم و صابون و یا مایع ظرفشویی داخل ان را تمیز کنید و مانند بقیه ظرف ها شستشو دهید و بعد از تمیزی کامل آن را داخل آبچکان قرار دهید تا خشک شود.

۵٫ سینی هایی که جدا نمی شوند را نیز تمیز کنید. چنانچه در بخش نکات خانه داری نمناک گفته ایم اگر توستر شما به گونه ای است که سینی آن جدا نمی شود، آن را برعکس کنید و آن را روی یک روزنامه یا سطل زباله به آرامی تکان دهید تا خرده های نان و گرد و غبار بیرون بریزند.

تمیز کردن توستر

روش دوم:بقیه قسمت های توستر را تمیز کنید.

۱٫ توستر را از داخل تمیز کنید:

از یک براش یا فرچه شیرینی پزی یا حتی یک مسواک تمیز استفاده کرده و داخل توستر و سیم های آن را تمیز کنید و می توانید با این کار تمام ذرات چسبیده به سیم ها را پاکسازی کنید و بعد از تمیز کردن این قسمت می توانید آن را دوباره برعکس کنید و تکان دهید تا آلودگی های بیاقیمانده بیرون بریزند.

 نحوه تمیز کردن توستر

۲٫ تخته های داخلی را تمیز کنید:

مسواک خود را به مقداری سرکه آغشته کنید و آنرا به داخل توستر ببرید و هر قسمت را که توانستید با مسواک بکشید تا آلودگی ها جدا شوند.

۳٫ بیرون توستر را تمیز کنید:

یک دستمال نخی برداشته و با سرکه آغشته کنید و آن را در اطراف توستر بکشید و می توانید از مقداری بیکربنات جوش شیرین نیز استفاده کنید و آن را به آرامی تمیز کنید و همچنین می توانید از یک اسفنج نرم استفاده کنید تا روی دیواره توستر خط و خش نیفتد.

 تمیز کردن توستر

روش سوم :تمیز نگه داشتن توستر

۱٫ ماهی یک بار توستر را به طور کامل تمیز کنید:

تقریبا هر ماه توستر را عمیقا تمیز کنید و سینی آن را بیرون کشیده و داخل آن را با کف و صابون شسته و بیرون دستگاه را با سرکه تمیز کنید.

 تمیز کردن سینی توستر

۲٫ هفته ای یک بار سینی را بتکانید:

هر هفته یک روزنامه پهن کنید و سینی را روی آن تکان دهید تا مواد بیرون بریزد و اگر سینی بیرون نمی آید، طبق روش های قبل عمل کنید.

۳٫ برای تمیز کردن قسمت بیرونی نیز باید این کار را هر روز انجام دهید.

روتین هر روزه شما در آشپرخانه باید به این گونه باشد که بیرون توستر را دستمال بکشید و البته لازم نیست که هر روز از سرکه استفاده کنید و می توانید این کار را با دستمال مرطوب معمولی نیز انجام دهید اما بهتر است که هر چند روز یک بار سرکه را هم استفاده کنید .