امام جمعه اصفهان با تاکید بر لزوم ارتباط مؤثر و جلسات پی در پی بسیج اساتید و طلاب با مدارس و آموزش و پرورش گفت: باید موقعیتها را درک کنیم و بسیجی بودن دیگر اقشار را معنا کرده و بسیج سازی کنیم، یکی از کارهای روحانی بسیجی برپایی کرسیهای آزاداندیشی است.
به گزارش خبرگزاری پردیسان آنلاین، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار اعضای شورای بسیج اساتید کشور، بسیج روحانیون و طلاب را زمینه ساز ایجاد تحول و برنامه ریزی دقیقتر در فعالیتهای بسیج عنوان کرد و اظهار کرد: بسیج اصفهان به طور نسبی فعال است، اما به طور کلی نسبت به تعریفی که رهبر معظم انقلاب از بسیج میکند این بسیج ساختن میخواهد، لذا باید ببینیم سازنده آنچه کسی است و سازنده آن باید بسیج طلاب و علما باشد.
وی افزود: با توجه به وضعیتی که اکنون با وجود تلفن همراه در بین نوجوانان و جوانان پیش آمده و بسیج طلاب برای این است که در این زمینه کار کنند، لذا باید واقعاً افراد را اصلاح کنیم و این برنامه ریزی میخواهد.
امام جمعه اصفهان با بیان لزوم ارتباط مؤثر و جلسات پی در پی بسیج اساتید و طلاب با مدارس و آموزش و پرورش گفت: باید موقعیتها را درک کنیم و بسیجی بودن دیگر اقشار را معنا کرده و باید بسیج سازی کنیم و یکی از کارهای روحانی بسیجی برپایی کرسیهای آزاداندیشی است.
آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر تقسیم کار در بسیج و جهت دهی به آن تصریح کرد: نکته مهم این است که زمانی که کار مهمی پیش میآید بسیج باید کمر همت ببندند و اکنون یکی از کارهای مهمی که باید به خصوص طلاب وارد شوند مسئله انتخابات است.
وی انتخابات مجلس خبرگان را بسیار مهم عنوان کرد و ادامه داد: مجلس خبرگان که از اقدامات امام (ره) است در طول تاریخ بشر وجود نداشته و اینکه جمعی ناظر بر رهبر و یا رئیس جمهور باشد سابقه نداشته است.
وی اضافه کرد: انتخابات یک کار اساسی است و با تظاهرات تفاوت دارد، چرا که آمار انتخابات، آمار رسمی بوده و روی آن حساب میکنند و حضور کم مردم سبب جرأت دشمن میشود و این است که رهبر انقلاب بر روی انتخابات حساسیت دارند و این را باید برای مردم بیان کرد.
نماینده ولی فقیه در استان قضاوت مردم را در برخی مسائل قضاوت کودکانه دانست و افزود: قرآن کریم میفرماید “اکثرهم لایعقلون” یعنی بیشتر مردم فکر نمیکنند و خداوند نیز به پیامبر (ص) میفرماید بیشتر مردم حتی اگر حرص بزنید ایمان نمیآورند.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به میزان توسعه و پیشرفت کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: اینکه دنیا روی این کشور حساب میکند به دلیل ماهیتی است که این کشور به دست آورده است و آن ماهیت دینی است که از آن میترسند، لذا به ویژه بسیج اساتید و طلاب در این مدت باید درباره انتخابات صحبت کنند.
وی خاطر نشان کرد: در این عالم، حکومتی نزدیک تر از نظام جمهوری اسلامی به حکومت اسلام وجود ندارد و البته ما نمیگوییم همه اسلام را عمل میکنیم، اما زمانی که میخواهیم در بین ملتها بسنجیم، حکومت ایران ۸۰ درصد نزدیک به حکومت اسلام است و اگر بخواهیم به اسلام رونق دهیم باید به حکومتی که نزدیک تر به اسلام است خدمت کنیم.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی گزارشی از وضعیت بسیج اساتید و طلاب کشور بیان کرد و اظهار کرد: امسال برای اولین بار با حضور ۵ هزار طلبه و دانشجو در جوار مرقد حضرت امام (ره)، پیام امام (ره) در خصوص تشکیل بسیج روحانیون و طلاب بازخوانی شد.
وی افزود: در حال حاضر سازمان بسیج طلاب و روحانیون تنها قشری از اقشار ۲۲ گانه بسیج است که تحت امر نماینده مستقیم رهبر انقلاب در سپاه است و ۱۳۵ حوزه مقاومت، یک هزار و ۶۰۰ پایگاه و ۲۲۶ هزار طلبه برادر و خواهر سازماندهی شده دارد و حدود یک هزار و ۸۰۰ گروه جهادی اختصاصی طلاب و روحانیون در سراسر کشور وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی شاهرودی به ایجاد شبکه مبلغین با کارکرد اعزام روحانیون به کاروانهای راهیان نور اشاره کرد و گفت: شبکه هادیان سیاسی را نیز برای اولین بار با محوریت روحانیت، راه اندازی کردیم.
وی اصفهان را از لحاظ اجرای مأموریتها و برنامهها دارای جایگاه خوبی عنوان کرد و ادامه داد: برای سال جاری مأموریت اصلی سه موضوع اساسی جهاد تبیین، جهاد امیدآفرینی و جهاد خدمت رسانی است که در سال آینده نیز این مأموریت انجام خواهد شد.
وی هم چنین از تهیه سند تحول بسیج اساتید و طلاب نیز خبر داد و گفت: با جلسات متعدد سند تحولی را نمایندگی ولی فقیه تهیه کرد و در مجموعه بسیج طلاب، به شش راهبرد اساسی رسید که چشم انداز ۱۰ سال آینده را روشن میکند.
وی خاطر نشان کرد: در بحث انتخابات نیز یک طرح ملی جهاد تبیین تهیه شده است که بخشی از آن مربوط به روحانیت است و بر اساس آن تبلیغ و دعوت چهره به چهره برای مشارکت حداکثری در انتخابات به استانها ابلاغ شده است.
Saturday, 23 November , 2024