خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

شهرکرد- چهارمحال و بختیاری مسیر اتصال فلات مرکزی به مناطق جنوبی کشور است که اهمیت توسعه راه‌ها در این استان را بالا می برد به همین منظور باید در دستور کار ویژه دولت قرار گیرد.

پردیسان آنلاین- گروه استان‌ها: احداث راه‌های مواصلاتی اعم از آزادراه‌ها، بزرگ‌راه‌ها، راه آهن و… یکی از مهم‌ترین الزامات توسعه یافتگی برای استان چهارمحال و بختیاری است و وجود شبکه حمل و نقل و جاده‌های ایمن و مناسب برای دسترسی و ارتباط با سایر مراکز مهم کشور ضروری است.

بر اساس بررسی‌های انجام شده ایران می‌تواند سالانه تا حدود دو میلیارد تن کالا و حدود ۲۰ میلیارد دلار درآمد ارزی در صورت گسترش زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی از ترانزیت کالا به دست آورد. البته این رقم به غیر از درآمدهای جانبی مانند اشتغال مستقیم و غیر مستقیم، فروش سوخت و میهمان‌سراهای بین راهی و دیگر بخش‌ها است.

راه‌های آسفالت علاوه بر کاهش مصرف سوخت وسایل نقلیه، سبب کاهش زمان حرکت و کاهش قیمت تمام شده کالاهای تولیدی می‌شود. از این رو توسعه راه، مهم‌ترین زیرساخت توسعه همه جانبه در بخش‌های مختلف کشور است.

با توجه به جایگاهی که حوزه راه در توسعه جوامع بر عهده دارد، توسعه این بخش می‌تواند به رشد سایر بخش‌ها منجر شود، به همین خاطر از راه و صنعت حمل و نقل به‌عنوان زیرساختی مهم برای توسعه همه‌جانبه استان چهارمحال و بختیاری یاد می‌شود.

چهارمحال و بختیاری مسیر اتصال فلات مرکزی به مناطق جنوبی کشور است که توسعه راه‌ها در این استان از اهمیت بالایی برخوردار است.

از آنجا که راه ارتباطی چهارمحال و بختیاری با خوزستان از سه محور اصلی انجام می‌شود ضروری است این مسیرها اصلاح شوند که یکی از اولویت‌های اصلی چهارمحال و بختیاری برای سفر رئیس جمهور به این استان تصویب اعتبار و اختصاص آن به این پروژه‌ها می‌باشد.

خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با بیان اینکه راه آهن، جاده‌های دسترسی به جنوب کشور، نهضت ملی و طرح آب بن به بروجن پروژه‌های اولویت دار این استان است، اظهار کرد: محور مواصلاتی لردگان به ایذه یکی از محورهای مواصلاتی پر تردد چهارمحال و بختیاری به جنوب کشور است که باید اصلاح شود.

راه آهن، جاده‌های دسترسی به جنوب کشور، نهضت ملی و طرح آب بن به بروجن پروژه‌های اولویت دار در چهارمحال و بختیاری هستندعلی حیدری با اشاره به مسیر بازفت به مسجد سلیمان تصریح کرد: برای اجرای این مسیر نیاز به ایجاد و ساخت چند تونل می‌باشد که با احداث این تونل‌ها مسیرهای مواصلاتی بین شهری در استان و در نهایت مسیر دسترسی به خوزستان کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح‌ها بالا است، مطرح کرد: بخشی از اعتبار در سفر ریاست جمهوری برای تسریع در ساخت و ساز این طرح‌ها مطرح و مصوب خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تکمیل این پروژه‌ها بیش از دو سال به طول خواهد انجامید، اعلام کرد: تکمیل و بهره برداری از این پروژه‌ها تأثیرات بسزایی در کوتاه شدن مسیر استان به جنوب کشور و کشور عراق، توسعه گردشگری و راحت شدن دسترسی به بنادر در پی خواهد داشت.

خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

ایجاد آزادراه موجب رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری پیش از این در گفتگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با اشاره به اینکه ایجاد آزاد راه نقش بسزایی در افزایش فعالیت اقتصادی در استان خواهد داشت، اظهار کرد: با احداث آزاد راه می‌توان موجب افزایش رونق اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در استان شد.

محمد کاظم منزوی با بیان اینکه صنایع متوسط هرچند در تعداد محدود در استان فعال هستند، تصریح کرد: ایجاد آزاد می‌تواند تأثیر بسیاری در میزان فروش و به دنبال آن افزایش تولید این صنایع داشته باشد.

وی با اشاره به ضرورت احداث آزاد راه در استان، عنوان کرد: تسریع و تسهیل در حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با دیگر استان‌ها از دیگر فواید ایجاد آزاد راه است.

خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

ارتباط چهارمحال و بختیاری با جنوب کشور از سه محور

معاون مهندسی راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار پردیسان آنلاین با بیان اینکه راه ارتباطی چهارمحال و بختیاری با جنوب کشور از سه محور، شهرکرد به بروجن به لردگان به ایذه، شهرکرد به فارسان به مسجدسلیمان و

حمید ربیعی با اشاره به اینکه محور مواصلاتی شهرکرد به بروجن به لردگان به ایذه یکی از مهم‌ترین و اصلی ترین مسیرهای ارتباطی شمال به جنوب کشور است، تصریح کرد: بخش اعظمی از این مسیر چهار خطه شده است.

وی با بیان اینکه چهار خطه شدن لردگان به ایذه در برنامه دولت سیزدهم است، ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌ها چهار تونل در این مسیر قرار دارد که «تونل کره بس» در حال حاضر در حال احداث است و مطالعات ایجاد حدوداً سه تونل در بخش لردگان به ایذه در دست انجام است.

خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای و تکمیل پروژه لردگان به ایذه نیاز است

معاون مهندسی راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری افزود: میانگین ترافیک در این مسیر روزانه ۳۰ هزار خودرو است.

ربیعی با بیان اینکه برای تکمیل مسیر اصلی محور بخش شهرکرد به بروجن به لردگان بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: همچنین برای تکمیل بخش لردگان به ایذه بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز از است که اعتبار مورد نیاز در محدوده استان چهار محال و بختیاری دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌باشد.

وی با بیان اینکه این طرح از هشت سال گذشته در چهارمحال و بختیاری کلید خورده است، گفت: در صورت تأمین کامل اعتبار محور لردگان به ایذه در طول سه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

اهمیت تکمیل محور شهرکرد به بازفت به مسجد سلیمان در گردشگری چهارمحال و بختیاری

محور مواصلاتی شهرکرد به بازفت به مسجد سلیمان کوتاه‌ترین محور مواصلاتی چهارمحال و بختیاری به جنوب کشور است که در حوزه گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. معاون مهندسی راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری دومین مسیر استان به جنوب کشور، محور مواصلاتی شهرکرد به بازفت به مسجد سلیمان است، تصریح کرد: این مسیر کوتاه‌ترین محور مواصلاتی به جنوب کشور است که در حوزه گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

ربیعی با اشاره به اینکه در این محور مسیر از شهرکرد به شلمزار باید چهار خطه شود، ادامه داد: مابقی مسیر باید اصلاح جاده صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین واریانس این محور تونل «چری» و «تاراز» است، اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز در محدود استان چهارمحال و بختیاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.

معاون مهندسی راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری به سومین مسیر اشاره کرد و گفت: فرخشهر به شلمزار به ناغان به کارون ۴ و در نهایت ایذه سومین محور ارتباطی استان به جنوب کشور است.

خروج چهارمحال و بختیاری از بن بست با تکمیل محورهای جنوب کشور

پیشرفت ۴۰ درصدی تونل «زره» پس از ۱۶ سال

ربیعی مهم‌ترین بخش این محور را تونل «زره» عنوان کرد و افزود: این تونل در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای تکمیل آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

وی افزود: ساخت تونل «زره» از سال ۸۵ در استان کلید خورده است.

بنا بر این گزارش یکی از راه‌های دسترسی از شمال به جنوب کشور، استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد که به دلیل کمبود اعتبار محورهای مواصلاتی این استان با جنوب کشور اصلاح نگردیده است و متأسفانه این مسئله موجب شده چهارمحال و بختیاری در بن بست قرار گیرد.

پس اگر دولت سیزدهم ساخت و تکمیل پروژه‌های جاده‌ای و اصلاح محورهای مواصلاتی را در دستور کار خود قرار دهد قطعاً می‌توان چهارمحال و بختیاری را از بن بست خارج کرد و توسعه و رونق استان در بخش گردشگری، اقتصادی و صنعت را شاهد بود همچنین بیکاری که یکی از مهم‌ترین مشکلات چهارمحال و بختیاری است با تکمیل این پروژه‌ها کاهش خواهد یافت.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=222465

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: