بخشی از اورانیوم ۶۰ درصد ایران برای تولید رادیودارو بازفرآوری شد

شهر قم این روزها شاهد تحولی بزرگ در شبکه حمل و نقل خود است. پروژه تقاطع غیرهمسطح کبیری که با سرمایه‌گذاری ۳۳۸ میلیارد تومانی در حال اجراست، نویدبخش آینده‌ای روشن برای روان‌سازی ترافیک در رینگ سوم شهر است. این پروژه عظیم که تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت داشته، نشان از عزم جدی مدیریت شهری برای بهبود وضعیت ترافیک دارد.

به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین به نقل از منابع مطلع، جمهوری اسلامی ایران بخشی از اورانیوم ۶۰ درصد خود را برای تولید رادیو دارو بازفرآوری کرده است.

با این کار (تبدیل مواد به تارگت) امکان ارسال بخشی از مواد که برای تولید مولیبدن (ماده اولیه ساخت رادیو دارو) به شکل تارگت در می‌آید به خارج، عملاً امکانپذیر نیست و در کشور ماندگار می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است موادی که به شکل تارگت تبدیل می‌شود و پرتودهی شده است، خطر اشاعه‌ای ندارد و کشورهای غربی نمی‌توانند نسبت به این اقدام ایران خرده‌ای بگیرند.

کشورهای غربی از همان ابتدای مذاکرات وین با اصل غنی سازی به ویژه در سطوح بالای آن (مثل ۲۰ درصد و بالاتر) مخالف بوده‌اند و تمایل دارند که همه‌ی این مواد به خارج از کشور انتقال یابد.

این ماده‌ی ارزشمند در اختیار تعداد محدودی از کشورهای جهان است و میزان ۲ کیلوگرم از آن برای تولید و تامین سالیانه رادیو دارو حداقل یک میلیون نفر کاربری دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=211302

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: